Gaveliste

Illums Bolighus Gaveliste

Kom ind i Illums Bolighus og gå på opdagelse i alle de inspirerende afdelinger, sæt dine ønsker på Gavelisten og aflever den i servicekassen på 3. sal. Vi udleverer og reviderer Gavelisten efter hvert gavekøb i Illums Bolighus. På den måde er du sikker på at få opfyldt dine ønsker på den store dag.... og dine gæster får let ved at give en gave, der ikke skal byttes.

Gavelisten kan også oprettes elektronisk

Gavelisten kan også oprettes elektronisk. Start med at oprette dig som kunde her, efter log ind finder du linket til gavelisten i den venstre menu.  Herefter du skal blot påføre dine ønsker og efterfølgende sende et link til gavegiverne. Listen opdateres automatisk efter hvert køb og du kan til enhver tid ændre, tilføje eller fjerne ønsker.
 
Er du allerede kunde i Illums Bolighus eller har oprettet en gaveliste skal du blot starte med at gå på opdagelse i alle varekategorierne og tilføje dem til gavelisten.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på gaveliste@illumsbolighus.dk.

printlogo
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af illumsbolighus.dk. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies Ok