TOP

Beklager, ingen søgeresultater for:

Prøv et andet søgeord.

Georg Jensen salt og peber – prikken over i’et

Intet får dine gæster til at føle sig som noget særligt, som når de ankommer til et festligt dækket bord. Tænd lys i lysestagerne, læg de smukkeste damask servietter frem og brug det smukke bestik fra skuffen. Nu hvor du har dækket smukt op til en hyggelig aften med lækker mad og vin, så glem ikke det sidste touch. Salt og peber er en banal ingrediens, men giver maden det sidste touch. Det er tit individuelt hvor meget, maden skal saltes og krydres. Derfor gør du dig selv, din familie og dine gæster en stor tjeneste ved at sætte et salt og pebersæt på bordet. Georg Jensen står bag nogle meget smukke salt- og peberkværne og salt- og peber sæt, som giver både måltidet og din borddækning prikken over i’et. 

Få inspiration til borddækningen med Georg Jensens mange designklassikere til bordet

Georg Jensen har skabt mange smukke kollektioner af service, bestik, kander, lysestager og meget andet smukt tilbehør til borddækningen, som med tiden er blevet designklassikere. Måske kender du den klassiske serie Bernadotte, den skulpturelle Alfredo serie eller den minimalistiske Bloom? Alle kollektioner har bidraget med alt hvad hjertet begærer til den smukke borddækning, uanset om det er til hverdag eller fest. Her på siden kan du finde det fulde udvalg af Georg Jensens salt og pebersæt.

Alfredo salt og peberkværn 

Georg Jensens Alfredo kollektion er fuld af produkter til køkkenet og spisestuen, som passer til hverdag som fest, voksen som barn. Kollektionen har fået navn efter designeren bag, nemlig Alfredo Häberli. Alfredo Häberli er opvokset i Argentina, men flyttede til Schweiz som ung, hvor han etablerede sig som designer. Alfredos design for Georg Jensen er kendetegnet ved stor glæde og humor i de innovative og skulpturelle former. Dette gør sig også gældende i de skulpturelle Alfredo salt- og peberkværne, hvor den rene organiske form får lov at stå frem. Den ergonomiske udformning passer perfekt i håndfladen. Funktionaliteten er også i højsædet, når det kommer til det indre. Den patenterede all-grind teknologi gør det let at sikre den perfekte kornstørrelse. Salt- og pebersættet Alfredo er smukt udført i glaspoleret rustfrit stål og fås i en højde på 11,5 cm og en højde på 20 cm. 

Bernadotte – til fint eller kværnet salt og peber

Bernadotte er klassisk skandinavisk design på alle måder. Bernadotte bestikket blev nemlig designet af den svenske Prins Sigvard Bernadotte tilbage i 1939 og er kendetegnet ved dets rustfrie blanke stål og kannelerede skafter. Dette design har lagt stilen for de øvrige produkter i serien, herunder Bernadotte salt- og pebersættet samt salt- og peberkværnssættet. Georg Jensen salt og peber sæt i Bernadotte kollektionen blev designet i 2018 med det ikoniske bestiks riflede rustfrie stål som inspirationskilde. Det fine lille sæt har en højde på 8,8 cm og er smukt, enkelt og perfekt til din morgenbakke. Salt- og peberbøssen sælges samlet som et sæt - en perfekt gaveide. Salt- og peberkværnen fra samme serie er opdateret i looket og er udført blankt rustfrit stål. Indeni findes en keramisk kværn, der vil holde i mange år og har en garanti på 10 år. Sælges som et sæt eller blot peberkværnen alene. 

Bloom saltkar med ske 

Helle Damkjær har designet Bloom serien for Georg Jensen i 2014. Serien rummer alt til udsmykning og bordservice - og er kendt og elsket for sin rendyrkede minimalisme og inspiration fra blomsterknopper i spring. Til bordet og køkkenet byder Bloom fra Georg Jensen blandt andet på det fine lille saltkar med ske, udført i blankt rustfrit stål. 

Bliv inspireret til stilfulde og moderne tilføjelser i borddækningen med Georg Jensen salt og peber produkter.