Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

HOPTIMIST

Idéen bag de smilende Hoptimister har siden 1960’erne været at sprede godt humør. Gustav Ehrenreich skabte de glade figurer for at sætte et smil på læben hos alle i hverdagen og i dag er de ikoniske Hoptimister en del af den danske designhistorie. Sortimentet byder på de klassiske Bumble and Bimble i alle regnbuens farver, en kollektion i forskellige træsorter samt Hoptimister til særlige lejligheder fx bryllup og dimission og højtider som jul og påske. 

HOPTIMIST

Historien bag skabelsen af Hoptimisten

Historien bag den ikoniske Hoptimist tager os helt tilbage til slutningen af 1950’erne hvor Hans Gustav Ehrenreich satte sin fantasi på prøve i hans lille træværksted.

Hans var en utrolig dygtig udvikler af diverse træprodukter med træsorter fra hele verden. Over årene skabte han mange forskellige prototyper til noget han egentlig havde tænkt skulle være legetøj, heriblandt de første hoptimister.

I 1960’erne skabte Hans Ehrenreich de første prototyper til de tre hoptimist modeller; Birdie, Bumble og Bimble. Men hvad Hans nok ikke havde regnet med, var den enorme popularitet disse små figurer fik, ikke blot blandt børn, men som et element i boligindretningen for det voksne segment også.

I 2009 blev hoptimisten relanceret, hvilket åbnede op for helt nye designs og nyfortolkninger af ældre modeller. Nye produkttyper has et dagens lys, og gjort Hoptimist til et utrolig velkendt brand i både Danmark og resten af verden. Den nye generation af Hoptimister er tro til det originale design, hvilket sikrer deres genkendelighed og brand.

Du kan finde mange nye sjove modeller af Hoptimister i vores store udvalg, læs meget mere om de forskellige sjove og flotte Hoptimister herunder.

Hoptimister i alle afstamninger

Kun fantasien sætter grænser når vi snakker Hoptimist designs, og dette ses tydeligt i de mange forskellige slags Hoptimister som du finder lige her på siden. Du kan få Hoptimister til enhver anledning, lige fra en der passer til studenten eller til det kommende brudepar.

Hoptimist brandet har også valgt at satse på helt nye produkttyper, hvilket eksempelvis består af en ny serie af Hoptimist lamper, samt helt nye Hoptimist designs som gør brug af nyfortolkede moderne tilføjelser.

Hoptimist Bumble

Den klassiske Bumble var en af de første Hoptimist designs som blev skabt tilbage i slutningen af 1960’erne af Hans Ehrenreich. Designet er simpelt og genkendeligt, og består af to dele forbundet med en fjeder.

Bumble er en dreng. Hans lange ben og korte fjeder symboliserer hans bukser. Bumble har i toppen oven på sit “hovede” en lille genkendelig pind som giver dette design sit helt eget unikke præg.

Bumble fås i mange forskellige farver, heriblandt: turkis, rød, hvid, latte, blå og choko.

Hoptimist Bimble

Bimble er en anden af de originale Hoptimist designs fra 1960’erne som også er en af de mest populære Hoptimister i dag.

Bimble er en pige. Hendes lange fjeder symboliserer hendes kjole. Hun er en lille ikoniske Hoptimist, som altid spreder glæde med sine søde smilende øjne.

Den ikoniske Bimble passer perfekt til børneværelset, eller som element i din generelle boligindretning i samtlige rum. Få de flotte Bimble Hoptimister i forskellige farver som: hvid, rød, turkis, latte, ruby og olive.

Hoptimist Birdie

Birdie er det tredje af de helt originale Hoptimist designs skabt af Hans Ehrenreich. Birdie er en anden type hoptimist, som bruger et lidt mere atypisk design. Birdie består af en meget lang “hals” samt et hovede som forestiller en lille fugl. Den sjove Birdie fås i både lys eg, eller en lidt mørkere valnød.

Du kan også få en utrolig flot Birdie uro, som giver et helt unikt udtryk til dit spædbarns værelse.

Hoptimist i træ

Med en hoptimist i træ får du en række af de ikoniske Hoptimist designs, men fremstillet i flot træ på traditionel vis. Heriblandt finder du Hoptimist designs som; Large Bumble, Medium Bumble, Small Bumble,  Large Bimble, Medium Bimble samt Small Bimble.

Farverne i disse Hoptimister kommer fra den træsort som er brugt og her bruges primært forskellige former for behandlet eg samt valnød.

Hoptimist lampe

En perfekt tilføjelse til hjemmet er en af de flotte Hoptimist lamper, som både giver et behageligt lys men samtidig et nydeligt design i form af de traditionelle Hoptimist designs.

Hoptimist lamperne fås i de traditionelle Bumble og Bimble designs, og i flotte farver som: lyseblå, lyserød, eg, latte, krom, turkis, lime, rød, orange, gul og hvid.

Hoptimist brudepar

Som gave til det kommende brudepar, eller som pynt til det store bryllup, finder du det flotte Hoptimist Brudepar. Dette sæt består af en brud samt en brudgom, som både kan købes samlet eller seperat.

Bruden er selvfølgelig designet i det feminine og smilende Bimble design, mens gommen bruger det traditionelle Bumble design.

Hoptimist giraf

Hoptimist har i nyere tid valgt at udvikle træversioner af en række flotte Hoptimist designs hvor de for eksempel bruger forskellige dyr til inspiration.

En af disse designs er den flotte Giraf. Denne giraf fås i både eg eller valnød, og er et meget anderledes design i forhold til de regulære Hoptimister. Den lange hals giver både det korrekte udtryk, men skaber også den normale Hoptimist funktion som vi alle elsker. Øjnene på giraffen er små magneter, vendt med modpolerne mod hinanden, så giraffens hals kan bevæge sig ligesom Hoptimistens fjeder.

Hoptimist garder

De royale beskyttere, nemlig de kendte gardere er også blevet en fast del af Hoptimist sortimentet. Disse små søde garder hoptimister er et ægte stykke dansk kultur, som har fået en humoristisk tilføjelse grundet Hoptimist designet og funktionaliteten.

Hoptimist rainbow

Hvorfor nøjes med en farve, når du kan få dem alle?

Netop dette får du med de smukke Hoptimist Rainbow figurer. Disse Hoptimister har en grundfarve, man har fået tilføjet en samling af regnbuens farver i toppen. På den måde får du en utrolig farverig hoptimist som giver dit hjem et herligt udtryk. Rainbow Hoptimisterne fås i grundfarverne: Turkis, rød, orange, lime, hvid og gul.

Hoptimist prins og prinsesse

Til din lille prins eller prinsesse har Hoptimist skabt nogle utrolig smukke figurer som forestiller både en prins eller en prinsesse. De flotte guld farver skaber en herlig royal følelse, som passer perfekt til drenge- eller pigeværelset.

Hoptimist viking

Et stykke ægte dansk historie får du med denne flotte vikinge Hoptimist. Du får en flot viking med den traditionelle vikingehjelm samt tilhørende skæg og den flotte røde farver.

Hoptimist roligan

Til fodbold entusiasterne har Hoptimist skabt en af de nok meste danske Hoptimister, nemlig Roligan Bumble Hoptimisten. Denne Hoptimist er plastret til i danske flag, og er i sandhed et ægte dansk design.

Roligan Hoptimisten er helt perfekt som gave til den store fodboldfan, eller som element til at skabe en ægte dansk fodboldstemning under de store landskampe.