Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

KITCHENAID

Historien om KitchenAid starter i 1919, hvor ingeniøren Herbert Johnson fra Ohio opfandt en maskine, som endte med at revolutionere madlavningen - det første elektriske piskeris til husholdningsbrug. Navnet KitchenAid opstod, da direktørens hustru afprøvede piskeriset,

”Jeg er ligeglad med, hvad I kalder det, det er den bedste køkkenhjælp (kitchen aid), jeg nogensinde har prøvet”. 

Med årene har KitchenAid fortsat med at opfinde og forbedre innovative løsninger, inspireretaf professionelle kokke. Du kan se et udvalg af vores KitchenAid sortiment online. 

Køkkenudstyr til alle behov fra Kitchenaid

Har du interesse i kokkekunst, eller blot vil have nogle smarte maskiner til at gøre livet i køkkenet lidt nemmere, så er der helt sikkert noget for dig i Kitchenaids kolossale kollektion af produkter.

Maskiner og andre produkter fra Kitchenaid er kendte for deres lange holdbarhed, kvalitet og funktionalitet samt deres tidløse design.

Kitchenaid Kaffe- & Espressomaskiner

Noget af det absolut mest populære, når det gælder Kitchenaid, må siges at være deres kaffemaskiner samt tilbehør som kaffekværne eller stempelkander.

Deres mastodont i form af Artisan espressomaskinen har længe været et ikon, når der skal laves den perfekte espresso.

Artisan serien er dog mere end blot kaffemaskiner. Serien er en af de mest velkendte Kitchenaid serier, som sikrer det ypperste indenfor både design, kvalitet og funktionalitet.

Du kan også få en væsentlig billigere kaffemaskine, der har en fantastisk moderne funktion, som gør det muligt at tidsindstille maskinen til at brygge kaffe, præcis når du ønsker det.

Alt i alt er Kitchenaid Kaffe- og espressomaskiner noget af det absolut bedste, du som kaffeelsker kan tilføje til dit køkkensetup.

Kitchenaid Håndmixere

En videreudvikling af opfindelsen, som startede det hele; Kitchenaid Håndmixeren.

Denne vidunderlige håndmixer er en perfekt sammenkobling af traditionel funktionalitet, men med moderne tilføjelser, der gør den til det perfekte værktøj i køkkenet.

Med over 100 års historie er Kitchenaid håndmixere nogle af de absolut bedste på markedet.
Det ikoniske design og farver gør, at man på intet tidspunkt er i tvivl om, hvilket brand der er med at gøre.

Kitchenaid Blendere

En god blender er noget af de vigtigste, når det gælder køkkenredskaber.

Til dig, som sætter pris på hjemmelavede måltider, er det meget svært at undvære en blender.

Som alt andet fra Kitchenaid er deres blendere i allerhøjeste kvalitet og er med deres ikoniske design og funktionalitet en sikker vinder til dine madlavningsaktiviteter.

Hvis du er fan af Artisan serien fra Kitchenaid, så kan du også finde en Artisan blender i denne kategori, som er noget af det ypperste indenfor blenderteknologi.

Med robust design samt en kraftfuld motor sikrer Kitchenaid blendere, at du uden problemer kan fuldføre din madlavning til perfektion.

Udover disse nævnte produktkategorier findes der også mange andre produkter fra Kitchenaid.

Her har du en liste over nogle af de resterende produkter fra Kitchenaid:

Er du interesseret i mere info omkring Kitchenaids historie, så kan du med fordel læse sektionen nedenfor på denne side.

Kitchenaid - over 100 års innovation i særklasse

Kitchenaid er et brand med mange års historie, som har sikret dets gode omdømme og innovative tilgang igennem årene.

Det hele startede i 1886 hvor Josephine Cochrane tog patent på en opfindelse, der endte med at blive til opvaskemaskinen, som vi kender den i dag.

I starten blev hendes smarte opfindelser solgt udelukkende til restauranter og hoteller, men med tiden udviklede hun også modeller som blev solgt til normale husstande for mindre priser og i mindre størrelser.

Josephine åbnede op for et helt nyt marked, som hurtig kom i kraftig udvikling. Efter hendes død i 1913 var der stadig mange ihærdige opfindere, som forsøgte at skabe maskiner på samme måde som hende.

En af disse hed Herbert Johnson, som i 1919 opfandt en revolutionerende maskine til både restaurationsbranchen og husholdninger. Der var her tale om verdens første elektriske piskeris.

En af de hustruer, som fik lov til at teste dette smarte piskeris, udtalte “Jeg er ligeglad med, hvad den hedder, det er den bedste køkkenhjælp (læs: kitchen aid), jeg nogensinde har haft”.

Dermed blev brandet “Kitchenaid” født, og over de næste mange år viste det sig at blive utrolig populært.

Over de næste 100 år udviklede Kitchenaid flere maskiner og gjorde gang på gang det køkkenrummet lidt mere moderne.

Nedenfor finder du en overskuelig tidslinje over de vigtigste milepæle i Kitchenaids historie:

 • 1886: Josephine Cochrane starter en madlavningsrevolution og skaber den første opfindelse, som senere blev til opvaskemaskinen. Derudover skaber Josephine mange andre køkkenmaskiner, som var til stor inspiration for andre opfindere.
 • 1919: Den første håndmixer bliver opfundet af Herbert Johnson og gjorde både restaurationsbranchen og normale husholdningers køkkenopgaver meget nemmere.
 • 1927: Modellen af standmixer efter H-5 blev lanceret og blev med det samme meget populær. De første tre år blev denne mixermodel brugt af mange kendte personer og solgte over 20.000 enheder.
 • 1936: Redaktøren på magasinet Vanity Fair og Creative Arts begyndte at dele sin designviden med Kitchenaids udviklere. Dette resulterede bl.a. i udviklingen af den berømte “K” model, som stadig er utrolig populær i dag. De banebrydende designs gjorde, at Kitchenaid blev meget ikoniske, og de bruger stadig disse designs som udgangspunkt, når de udvikler nye maskiner den dag i dag.
 • 1941: K5A modellen af stand-mixer blev lanceret. Deres design var enkelt og effektivt og er stadig anset som værende en af de mest ikoniske mixere nogensinde.
 • 1949: Med udgangspunkt i Josephine Garis Cochranes gamle patent udvikler Kitchenaid opvaskemaskinen KD-10. Endnu engang beviser Kitchenaid, at de er eksperter i både design og funktionalitet samt banebrydende teknologi. Disse opvaskemaskiner var mere avancerede end nogensinde set før og blev hurtigt et grundlag for fremtidige udviklinger af opvaskemaskiner.
 • 1994: En lang række nye farver bliver tilføjet i Kitchenaids portefølje. Dette giver mulighed for nye udtryk i hjemmet. Her blev farver som fx koboltblå, pastelgul, æblegrøn og mange andre tilføjet, som gjorde det muligt at få et frisk pust til farverne i sit køkken.
 • 2003: Kitchenaid udgiver sin første kollektion af hvidevarer og husholdningsapparater, som alle er inspirerede af deres ikoniske mixer. Stilen og designet er det samme som i de forrige køkkenmaskiner, men integreret i andre husholdningsapparater. Derudover indgik Kitchenaid i dette år et samarbejde med Susan G. Komen-fonden for at støtte kvinders kamp mod brystkræft. Hertil skabte de en unik lyserød kollektion, hvor en del af overskuddet gik til fonden.
 • 2007: Kitchenaid lancerer sine hvidevarer i Europa og udvider markedet.
 • 2009: Kitchenaid fejrer 90-års fødselsdag og udgiver i denne anledning deres egen opskriftsbog med hjælp fra både eksperter og begyndere fra den kulinariske verden.
 • 2010: Kitchenaid lancerer “Chef Touch”, som er et system, der gør det muligt for amatørkokke at udføre avanceret kogekunst. Her var det b.la. muligt at udføre den populære “sous vide” tilberedningsmetode, som førhen var meget avanceret uden det rigtige udstyr.
 • 2011: Det omtalte Chef Touch system vinder prisen “Red Dot Award” for deres sublime innovative opfindelse.
 • 2012: Kitchenaid lancerede den fantastiske Artisan mixer, som hurtigt blev en ekstremt effektiv, robust og funktionel mixer, der anses for at være den bedste mixer af sin klasse. Mixeren var utrolig stor og havde en kraftfuld motor, som gjorde det muligt at blande store mængder hurtigere og mere effektivt end nogensinde før.
 • 2013: Kitchenaid udgiver Vertigo serien, som indeholder nye køleskabe, vinkølere og andre elegante hvidevarer. Serien indeholder også nye husholdningsapparater, fx tilføjelser til den berømte Artisan serie i form af en foodprocessor, en ledningsfri blender samt en brødrister.
 • 2015: Udgivelse af den berygtede Artisan Cookprocessor, som var en sand revolution i køkkenet. Dette innovative apparat gjorde det muligt at håndtere alle aspekter af en ret i samme maskine, lige fra hakning af grøntsager til tilberedning.
 • 2019: Kitchenaid fylder 100 år.