TOP
Filter
33 resultater
Sorter efter

PlanToys - Naturligt trælegetøj

PlanToys er blandt verdens dygtigste producenter af giftfrit legetøj med omtanke for miljø og processer. Virksomheden er grundlagt af thailænderen Vitool Viraponsavan i 1981. Lige siden har virksomheden arbejdet med at sikre, at alle led i legetøjsproduktionen sker på ansvarlig vis for både miljø og mennesker i Thailand, hvor produktionen finder sted. Det betyder, at PlanToys i dag er helt fremme i feltet, når det kommer til en ansvarlig forsyningskæde. I dag har virksomheden kontorer i USA, Belgien, Japan og Thailand. Alle stykker legetøj fra PlanToys er:

  • Fremstillet af enten solidt gummitræ, som er blevet til overs efter latex-produktion, eller fremstillet af PlanWood - et materiale af resttræ, som PlanToys selv har udviklet.
  • Malet med økologisk farvepigment og maling uden tungmetaller og samlet med formaldehydfri lim.
  • Fremstillet på en biogas-drevet og co2-neutral fabrik i Thailand med lokal arbejdskraft.
  • Med til at fremme den thailandske befolknings trivsel ved gode og sikre arbejdspladser, uddannelse, genplantning af træer, co2-neutralitet og positiv samfundsudvikling.

Børnene vil elske PlanToys

Børn inspireres til leg af farver og former, som de kan undersøge, gruíbe ud efter og få til at sige lyde. Dine børn og deres sanser vil elske de flotte farver og former i trælegetøjet fra PlanToys. Når det kommer til babyer bliver de især stimuleret ved at undersøge legetøjet ved at tage det i munden. Det kan du med ro i sindet lade dit barn gøre med PlanToys. Alt fra rangler, klodser og legetøjsmad fra det populære mærke er sikkert og sundhedsmæssigt forsvarligt for barnet at putte i munden. Se det spændende gribelegetøj i forskellige former, stableringe i alle regnbuens farver og det spændende legemad. Der er både legetøj for de helt små babyer g for de lidt større tumlinge, som begynder at lege rollelege. Her er det store udvalg af legemad meget populært, da børnene kan efterligne mor og far i køkkenet.

Læring gennem leg

PlanToys har en mission om, at deres legetøj gerne skal kunne lidt mere end andet legetøj, når det kommer til udvikling af børns kompetencer. Ved at lege kreativt og frit udvikler børn sig fysisk, følelsesmæssigt, socialt, intellektuelt og fantasifuldt. Det fantastiske er, at det ikke kun er ét enkelt aspekt af barnets læring, der påvirkes af frit spil - men alle. PlanToys’ legetøj er designet til at hjælpe børn med at udvikle sig i alle faser. Se for eksempel den søde sparegris i træ med silikoneører, der stritter ud til siden på en humørfyldt måde. Sparegrisens tryne er god at holde ved, når grisen skal åbnes, og i ryggen er der hul til mønter og sedler. PlanToys sparegrisen er starten på barnets læring om penge og opsparing, og samtidig får barnet udviklet sine finmotoriske færdigheder.

Prisvindende trælegetøj

Designet, farverne, materialerne, funktionaliteten og de ansvarlige processer har gjort, at PlanToys har vundet mange internationale priser for deres legetøj. Virksomheden lever på den vis fuldt op til sit motto: ”Better kids, Better world” – og ”Responsible toys”. Når du som forælder oplever PlanToys’ charmerende trælegetøj, vil du helt sikkert også få lyst til at skifte plastik legetøjet ud med de lækre sager, som både er holdbare, flotte og fantasifuldt designet og ikke mindst gode for både dit barn og for kloden.

Gå på opdagelse i vores sortiment af PlanToys’ fremtidssikrede legetøj, som også er oplagte gaveideer til babyer og børn i alderen 0-5 år. Vil du se mere legetøj og udstyr til spædbarn og børn, så tag et kig på vores legetøjskategori, pusle & pleje samt børneværelset.