TOP

Beklager, ingen søgeresultater for:

Prøv et andet søgeord.

Stelton – et hav af anerkendte designere bag

Steltons store sortiment af alverdens produkter som blandt andet skåle, glas, kander, vaser, service og meget mere, er alt sammen skabt af anerkendte danske designere.

Den populære linje ved navn Cylinda-line, skabt af Arne Jacobsen, er i dag en af de mest ikoniske kreationer. Peter Holmblad, som var Steltons administrerende direktør indtil 2004, var Arne Jacobsens stedsøn. Dette faktum samt Arne Jacobsens uforlignelige talent forklarer hvorfor Arne Jacobsen har haft en stor kreativ indflydelse på Stelton helt fra begyndelsen. Den nære relation var udgangspunktet for Cylinda-line, som startede med en simpel skitse af en tekande, og i dag er synonym med klassisk dansk design. 

Hos Illums Bolighus finder du også EM77 kollektionen, som Stelton skabte i tæt samarbejde med Erik Magnussen. På sin tegnestue opfandt den danske designer holdbare og stilrene produkter. Herunder kan nævnes Stelton termokanden, som i dag er blevet et symbol for hans designs. Termokanden kommer i mange fine nuancer, som du uden tvivl vil elske at have stående på kaffebordet. 

Siden er der kommet mange flere produkter i Steltons sortiment, som ligeledes er blevet designet med omtanke af spændende danske arkitekter. Gå på opdagelse i de tidsløse værker og gør dit næste Stelton køb hos Illums Bolighus. 

Gør hverdagen smukkere med Stelton

Steltons produkter kan bruges til alle livets højtidelige anledninger og giver dig noget smukt at kigge på i den almindelige hverdag. De smukke produkter giver lysten til at bruge dit køkken og spisestue endnu mere, hvor du kan tilbringe hyggelige stunder med de nærmeste.

Stelton på morgenbordet 

I det store udvalg finder du mange smukke og funktionelle redskaber, som du kan bruge, når morgenmaden skal serveres. Blandt disse finder du blandt andet en Stelton osteskærer eller Stelton ostehøvl i rustfrit stål, designet af Peter Holmblad. Dette er en ostehøvl, som du med garanti vil få glæde af i mange år. Intet morgenbord uden lunt brød eller ristede boller. Derfor finder du i udvalget også Emma brødrister, som er kendetegnet ved en minimalistisk stil og elegante detaljer af bøg. Mens hele selskabet samles til morgenmaden, kan du holde brødet varmt i Steltons bomuldsbrødkurv.

Invitér på kaffe og te med Stelton 

Har du lyst til at byde dine venner eller familie på kaffe eller te en rolig søndag formiddag, kan du hos Stelton finde alt hvad du skal bruge. Lav teen i en Stelton tepotte og servér den i en af de fine tekander, som fås i forskellige designs med hver sit unikke udtryk. Til kaffen finder du både kaffekværne, kaffebryggere, stempelkander m.m., som vil gøre selv de professionelle baristaer stolte. Med kaffeudstyret får du lov til at kræse ekstra meget om bønnerne og brygge den helt perfekte, aromatiske kop kaffe. Server hele herligheden i fine kopper og med en mælkekande ved siden af – selvfølgelig også fra Stelton. Når kagen skal skæres, kan du ikke undvære Stelton kagespade, der nemt glider igennem alle typer af bagværker. Kagespaden har en holdbar og robust konstruktion, men et elegant udseende. 

Med Stelton kan du roligt invitere gæster på middag 

Har du længe drømt om at invitere til hyggelig middag derhjemme? Giv din fest et ekstra pift og elegance med Stelton. I sortimentet finder du eksempelvis flere typer af eksklusive cocktailshakere, som du kan bruge til at lave velsmagende drinks. Dertil kan du servere det hele i en AJ cocktailkande og have isterninger klar i en isspand fra Norman Foster. Med disse produkter vil dine cocktails altid se indbydende ud og festen vil blive en ægte succes. 

Er du mere til øl og vin, er en Stelton oplukker og proptrækker musthaves. De originale Stelton kapselåbnere og proptrækkere er begge designet af Peter Holmblad i en minimalistisk og funktionel stil. 

RIG-TIG by Stelton 

Serien RIG-TIG er skabt til dig, der elsker at lave mad og gerne vil gøre det med de bedst mulige værktøjer. I udvalget ses funktionelle redskaber, som har en plads i ethvert køkken og som endda også ser smukke ud på hylderne. I denne serie er bæredygtigheden i fokus, og målet med RIG-TIG er at have så lidt miljømæssig påvirkning som overhovedet muligt. Produkterne fra denne serie er god for mennesker, dyr, miljø - og oven i hatten også god for pengepungen.