TOP
Filter
6 resultater
Sorter efter

Stelton vaser inspireret af svensk natur

Som en del af Stelton Nordic familien har de to svenske designere Bernadotte og Kylberg skabt to serier med Sverige som inspirationskilde. De to kollektioner hedder Stockholm Horizon og Stockholm Lignum. Disse kollektioner er blevet til med øje for kernen af nordisk natur og landskab. Formålet med deres værker er at inspirere mennesker, hvorfor udtrykket i begge serier er enkelt, men meget kunstnerisk. Minimalismen, formen og de smukke farver fortæller en spændende historie, hvorfor både Horizon og Lignum bestemt er et kig værd.

Stockholm Horizon

Stockholm Horizon vase er en smuk rund vase med fængslende blå nuancer. Denne Stelton vase er blevet skabt med inspiration fra Stockholms skærgård, som er Sveriges største. Den svenske skærgård tiltrækker mange lokale svenskere og turister, som ønsker at gå på opdagelse på de mange øer og opleve sand svensk idyl ved havet. Netop vandet ved skærgården har inspireret Bernadotte og Kylberg, som ønskede at finde en måde som kunne gengive deres oplevelse af stedet. Måden, hvorpå vandet reflekterer de svenske huse og funkler ved bevægelse, blev udgangspunktet for hele projektet.

Stockholm Lignum

Ligesom Stockholm Horizon er Stockholm Lignum vasen inspireret af den svenske skærgård, men her er det de grønne omgivelser, som er i fokus. Den frodige natur i Stockholms skærgård er kernen i dette design, hvorfor navnet Lignum også er blevet valgt. Lignum betyder træ på latin og var ifølge de to designere det helt perfekte valg, idet man i skærgården finder massevis af frodige træer. Naturen i skærgården åbenbarer et væld af smukke nuancer i alle afskygninger, og vasens motiv skal i denne forbindelse ses som en kunstnerisk fortolkning af samme. De lette strøg i forskellige farver på den hvide baggrund sætter naturen i fokus og viser, hvor smuk naturen er i al sin enkelthed.

Stelton Hoop vase

Det helt særlige ved Hoop vasen fra Stelton er, at den er lavet af mundblæst glas. Den gennemsigtige vase fremhæver en smuk blomsterbuket og grønne grene fra top til tå. Om du vælger friske eller tørrede blomster, neutrale eller intense farver, er du med denne vase sikker på at få det helt rigtige udtryk. Vasen passer nemlig helt perfekt til forskellige typer af blomster og dekorationer, uanset om du vælger hvide bomuldsgrene eller en farverig gerbera buket. Den midnatsblå farve er meget alsidig og passer godt ind i alle hjem. 

Bagmændene bag Hoop

Bag Hoop vasen står designteamet UNIT 10, som består af Anne Marie Raaschou-Nielsen og Francis Coyouette. Sammen har de en tegnestue i København, der skaber emotionelt og funktionelt design i skandinavisk stil med fransk-canadisk accent. Interessant for dette design er, at det som navnet antyder, er blevet udarbejdet med inspiration fra en hoop, eller på dansk et tøndebånd. Denne kreative tankegang går igen i alle UNIT 10 værker og understreger, hvorfor du skal gå på opdagelse i deres spændende boligtilbehør.   

Brug vasen til mere end blomster

Stelton vaser kan bruges til andet og mere end blomsterbuketter. En vase i lille størrelse kan du eksempelvis bruge til pænt kontorgrej, kaffekapsler eller noget helt tredje, som mangler en flot opbevaringsplads. Du kan også vælge at bruge vasen som den er, uden hverken blomster eller andet. De gennemførte Stelton vaser giver et elegant pift til rummet, selv hvis de står alene.