Illums Bolighus søger serviceorienterede medarbejdere til dette års julehandel på Amagertorv. Vi søger både fuldtids- og deltidsansatte til tidsbegrænset ansættelse med ophør medio januar 2022. Som juleassistance i butikken bliver dine primære arbejdsopgaver at servicere og vejlede vores kunder samt hjælpe med vareudpakning- og opfyldning. Som del af salgsteamet indgår du i en dynamisk arbejdsplads med fokus på design, god kundeservice og godt kollegialt sammenhold under den travle julehandel.

Kvalifikationer 

  • Du skal være udadvendt og serviceminded 
  • Du kan arbejde selvstændigt, men du har også gode samarbejdsevner
  • Du sætter en ære i at give hver kunde en god købsoplevelse
  • Du kan arbejde i butikkens åbningstider
  • Du kan arbejde struktureret i et højt tempo 

Hvad tilbyder vi? 

Illums Bolighus har gennem 80 år værnet om vores DNA som design- og møbelbrand, hvor sublim kundeservice er en selvfølge. Vi kan derfor tilbyde en lærerig arbejdsplads i en traditionsrig virksomhed, hvor du hver dag indgår i et inspirerende arbejdsmiljø. Du bliver en del af et stærkt kollegialt sammenhold, der er fundamentet for den særlige Illums Bolighus familie. Vi styrker dine evner inden for salg og kundeservice, men du får også et generelt kendskab til skandinavisk og internationalt design, trends og tendenser. 

Ønsker du at blive en del af Illums Bolighus teamet, skal du sende din ansøgning hurtigst muligt med dine kvalifikationer og CV til job@illumsbolighus.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!