TOP
Illums Bolighus søger

en erfaren sælger

til belysnings- & møbelafdelingen til den nye Flagship Store i Lyngby

Dine kvalifikationer

Illums Bolighus søger en dynamisk sælger med branchekendskab. Du er designinteresseret, kvalitetsbevidst, engageret, glad for kundekontakt og du kan både arbejde selvstændigt og indgå i Illums Bolighus teamet. Du har tidligere erfaring med design- og møbelsalg og det er fordelagtigt, hvis du også har indretningserfaring.

Illums Bolighus tilbyder

Belysnings- og møbelafdelingen i Lyngby byder på et toneangivende sortiment fra blandt andre Louis Poulsen, Flos, Gubi, Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn og Fredericia. Kombinationen af dansk og international design tager afsæt i det nordiske formsprog, der smukt er eksponeret i de nye omgivelser i den nye Flagship Store Vi tilbyder et inspirerende arbejdsmiljø, hvor sublim kundeservice og interessen for design er fundamentet for det kollegiale sammenhold, der er ganske særligt i Illums Bolighus familien.

  • Arbejdstid: Deltid/weekend
  • Tiltrædelse: Hurtigst muligt
  • Løn efter aftale
  • Ansøgningsfrist: Vi kalder løbende til samtale

Kontaktoplysninger

Er du interesseret, kan du sende en ansøgning med dine kvalifikationer og cv til job@illumsbolighus.dk med emnefeltet ”Møbelsælger”. Vi glæder os til at modtage din skriftlige ansøgning.