Bytte- og returret

30-dages fortrydelsesret

Varer købt i Illums Bolighus' forretninger byttes i op til 30 dage. Pengene kan tilbagebetales imod forevisning af kvittering inden for 30 dage fra købstidspunktet. Varer påført byttemærke kan byttes til andre varer eller der kan udstedes et tilgodebevis på beløbet, dog også inden for 30 dage.
 

Online køb

Varer købt på www.illumsbolighus.dk byttes i op til 30 dage. Pengene kan tilbagebetales imod forevisning af faktura inden for 30 dage fra købstidspunktet. Varer påført byttemærke kan byttes til andre varer eller der kan udstedes et tilgodebevis på beløbet, dog også inden for 30 dage. Hvis du fortryder dit køb kan du sende varen retur sammen med fakturaen, dog betaler du selv returportoen. Forudsat at varen er i originalemballage og i samme stand, som da du modtog den.


Returnering af varer

Returnerer du varen uden fakturaen, men med byttemærke inden for 30 dage kan vi tilbyde at ombytte varen til en anden vare eller et tilgodebevis, såfremt varen er i originalemballage og i samme stand, som da du modtog den.

printlogo
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af illumsbolighus.dk. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies Ok