Levering

Levering

 

Illums Bolighus tilstræber altid hurtig levering til Danmark såvel som til hele verdenen. Ordrer med leveringsadresse til Danmark sendes enten med Post Danmark eller med UPS. Ved levering af møbler med Kurergruppen eller med Post Danmark til Danmark sker dette til fortovskant.

Ordrer med leveringsadresse i udlandet sendes med UPS. Så snart ordren er sendt fremsendes pakkenummer på e-mail. Ved ordrer med leveringsadresse uden for EU fratrækkes den danske moms med det samme. Illums Bolighus er ikke ansvarlig for betaling af told og moms i import land. Fragtprisen beregnes ud fra ordrens vægt. Bonuspoint på online køb optjenes kun når der ikke er fragtfri kampagner.


Afhentning

Vælger du at afhente din ordre i Illums Bolighus på Amagertorv pålægges der ingen fragt. Ordren vil være klar til afhentning i vores Servicekasse på 3. sal når du modtager en ny email med bekræftelse på afhentning. Medbring gerne en kopi af denne email ved afhentning. ID skal vises ved afhentning.

Hvis varen er behæftet med fejl, eller der er fejl i leverancen, betaler Illums Bolighus returporto ved at fremsende en returseddel. Illums Bolighus tilbyder 30-dages returret, så hvis du fortryder dit køb kan du sende varen retur, dog betaler du selv returportoen. Alle varer købt på illumsbolighus.dk kan desuden byttes i vore fysiske forretninger mod forevisning af faktura.

VI TAGER FORBEHOLD FOR UDSOLGTE VARER.


Leveringstid

Din ordre afsendes så hurtigt det er muligt for os og vi bestræber os på at overholde en leveringstid på højst 2-3 hverdage. Vi kan ikke give en 100% garanti, men du er altid velkommen til at kontakte os for præcis information om din ordre. Skulle der mod forventning opstå problemer vil vi naturligvis kontakte dig.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os: 
Telefon: +45 3366 9504
E-mail: ecommerce@illumsbolighus.dk  
(Åben hverdage mellem kl. 10:00 til 17:00)

printlogo
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af illumsbolighus.dk. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies Ok