Republic of Fritz Hansen 60-års jubilæum

Republic of Fritz Hansen 60-års jubilæum

Det er 60 år siden, at de tre stole ÆggetTM, SvanenTM og DråbenTM, der senere skulle opnå ikonstatus, kom til verden. 60-års jubilæet fejres af Republic of Fritz HansenTM med en eksklusiv jubilæumskollektion. Udover de tre ekstravagante stole består jubilæumskollektionen også af tre accessories, designet til at understøtte Arne Jacobsens velkendte udtryk.

Ægget og Svanen lanceres i et begrænset antal i PURE læder med 60-års indgravering og nummerering. Dråben er polstret med slidstærkt Sera tekstil og har en særlig jubilæumsetiket. For at fuldende den eksklusive jubilæumskollektion, har de tre stole en base, der er belagt med 23 karat guld. 

Fås også på Amagertorv. ÆggetTM og SvanenTM findes kun i 1.958 eksemplarer på verdensplan. DråbenTM kan bestilles til og med den 31. december 2018.

Svanen

SVANENTM
I 1958 nytænkte Arne Jacobsen brugen af materialer, former og proportioner på en stol. Resultatet var en innovativ stol med dybt sæde og høje armlæn i et stykke lamineret finér. Som del af møblerne til værelse 606 på SAS Royal hotellet, er Svanen et bevis på, at Arne Jacobsen formåede at sammensmelte teknologi og tradition. 

KØB JUBILÆUMSMODEL

ÆGGETTM
Ægget blev oprindelig designet af Arne Jacobsen i 1960 til SAS Royal hotellets åbning, hvor lænestolen var iøjnefaldende og stod i kontrast til hotellets arkitektur. Æggets kurvede silhuet tilfører den komfortable lænestol et majestætisk udtryk og der er ingen tvivl om, at dette møbelikon også er et skulpturelt kunstværk. 

KØB JUBILÆUMSMODEL

Ægget
Dråben

DRÅBENTM
Dråben blev også eksklusivt designet af Arne Jacobsen til SAS Royal hotellet, men i et stærkt begrænset antal. Stolens høje komfort og originale udtryk gav den en naturlig plads foran sminkebordene på hotellets værelser og i hotellets bar. Dråben blev relanceret i 2014, hvilket understreger stolens tidløse design.

KØB JUBILÆUMSODEL

printlogo
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af illumsbolighus.dk. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies Ok