The Mallows

The Mallows

The Mallows er et lille delikatessebrand, der fremstiller fortryllende økologiske skumfiduser. Magi, kreativitet og passion beskriver bedst The Mallows, hvis filosofi er, at kun de bedste ingredienser er gode nok, og derfor er skumfiduserne udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser. The Mallows’ dedikation til høj kvalitet er komplimenteret af en respekt for det gastronomiske håndværk og værdsættelsen af, at noget er hjemmelavet. Skumfiduserne skal derfor give en unik smagsoplevelse uanset skumfiduspræference, hvilket er grunden til, at sortimentet byder på alt fra den klassiske luftige skumfidus til den, der er chokoladeovertrukket.

Den kreative sans hos The Mallows er humoristisk afspejlet i, at smagsvarianterne har fået deres egen personlighed. De seks personligheder har knyttet en historie til sig, der alle fortæller om hver deres passion for skumfiduser.

Læs de skønne historier i The Mallows’ onlineunivers og bliv klogere på, hvilken slags skumfidus, der kan blive din fremtidige ”guilty pleasure” her.

printlogo
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af illumsbolighus.dk. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies Ok