Illums Bolighus

 
 
 

Navigation

Online shopping:

- 30 dages returret
- Fragt til DK kr. 48,75. Møbler & større lamper til DK kr. 350,-
- Levering til hele verden 
- Optjen bonuspoint
- Levering 2-3 dage, dog længere hvis varen er udsolgt
 

Download Illums Bolighus katalog

Download Illums Bolighus katalog her

Illums Bolighus nyhedsbrev

Tilmeld dig her

Købsvilkår

Købsvilkår for handel som privatkunde, for firmakunder klik her
 
Indgåelse af aftale om køb
Efter modtagelse af en ordre vil Illums Bolighus per e-mail bekræfte, at Illums Bolighus har modtaget ordren. Dette betyder ikke, at ordren er accepteret. Din ordre udgør kun et tilbud til Illums Bolighus om at købe en vare fra Illums Bolighus. Alle ordrer er genstand for accept af Illums Bolighus og afhænger af varens tilgængelighed på Illums Bolighus’ varelager. Aftalen om køb vil først endeligt være indgået, når Illums Bolighus har accepteret din ordre. Er en vare du har afgivet bestilling på mod forventning udsolgt, vil Illums Bolighus give dig besked herom.

Priser
Alle priser er angivet i DKK og vil være inklusiv 25% moms, men eksklusiv fragt.
Illums Bolighus tager i enhver henseende forbehold for, at der kan forekomme pris- og trykfejl. Der tages ligeledes forbehold for udgåede varer.
Varer der skal leveres i lande uden for EU kan muligvis blive pålagt lokale skatter og afgifter samt told. Du kan se mere under punktet Skatter og afgifter samt told. Priserne kan til enhver tid ændres, men ændringer vil ikke påvirke ordrer, for hvilke Illums Bolighus allerede har sendt en bekræftelse. 

Forbehold for billedgengivelse 
Computerskærme kan være indstillet forskelligt og de kan variere meget i størrelse. Derfor kan farvegengivelser variere meget, alt efter skærmen. Illums Bolighus kan ikke garantere, at de farver du ser på din skærm afspejler den præcise farve varen har.
Illums Bolighus forsøger dog at beskrive varen bedst muligt. Du er altid velkommen til at kontakte Illums Bolighus’ kundeservice for yderligere information om varer.
 
Levering og sporing af forsendelser
Levering sker almindeligvis 1-3 arbejdsdage efter at en ordre er accepteret.


LEVERINGER TIL DANMARK
Illums Bolighus bestræber sig på, at varen leveres senest to hverdage efter, at Illums Bolighus har accepteret ordren. Afhentes varen i Illums Bolighus på Amagertorv 10 i København bestræber Illums Bolighus sig på, at afhentning kan ske den efterfølgende hverdag.

LEVERINGER I EUROPA
Illums Bolighus bestræber sig på, at varen leveres senest 5 hverdage efter, at Illums Bolighus har accepteret ordren og uden for Europa senest 7 hverdage efter, at Illums Bolighus har accepteret ordren.
Leveringstiderne er ikke garanteret og skal derfor betragtes som vejledende. Illums Bolighus kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelse, såfremt de vejledende leveringstider bliver overskredet af fragtfirma.

SPORING
Du får oplyst et trackingnummer på en e-mail i forbindelse med Illums Bolighus’ bekræftelse af ordren. Med dette trackingnummer kan du følge din vare fra afsendelse til den ankommer til leveringsstedet. En forsendelse kan normalt spores 12 timer efter, at trackingnummeret er modtaget.
Du kan også kontakte Illums Bolighus’ kundeservice på telefon +45 3366 9639 hverdage mellem 12:00-16:00 eller online@illumsbolighus.dk med spørgsmål vedrørende levering.

Kan en vare ikke leveres som forventet, får du besked herom samt modtager en ny forventet leveringstid. Du kan naturligvis annullere dit køb, hvis ikke andet er aftalt. Bestiller du en vare, der ikke er på lager, bestilles den hjem. Ved kort leveringstid, typisk under 10 dage, kontaktes du ikke, og ved længere leveringstid, vil du modtage information om forventet levering.

Ved internationale forsendelser beregnes altid fragt inklusiv forsikring, forsikringen udgør 4% af varens pris og dækker breakage. Du vil kunne optjene bonuspoint af dine internationale ordrer, hvor der betales fragt.

AFHENTNING I ILLUMS BOLIGHUS; AMAGERTORV
Vælger du at afhente din ordre i Illums Bolighus på Amagertorv pålægges der ingen fragt.
Ordren vil være klar til afhentning i Servicekassen på 3. sal efter at du modtager en bekræftelse på afhentning. Medbring en kopi af denne mail ved afhentning. ID skal vises ved afhentning.

Fragtpriser
DANMARK
Fragt af møbler og større lamper udgør 350,- til Danmark. Øvrige ordrer til Danmark udgør kr. 65. For uafhentede pakker forbeholder Illums Bolighus sig retten til at debitere et gebyr på 49 kr. for de omkostninger, som forsendelsen har påført Illums Bolighus.
 
UDLAND
Illums Bolighus leverer til hele verdenen. Fragt ved udenlandske forsendelser udregnes automatisk under købet på baggrund af din ordres volumen og leveringsadressen. Da fragtrater har meget store udsving, forbeholder vi os retten til at justere beløbet i dialog med dig som kunde. Fragten angives på godkendelse af din ordre i købsflowet.

Ved internationale forsendelser beregnes altid fragt og forsikring (dækker breakage), derfor vil du altid kunne optjene bonuspoint af dine køb.

For uafhentede pakker forbeholder Illums Bolighus sig retten til at debitere et gebyr på et beløb svarende til ovennævnte fragtpriser for de omkostninger, som forsendelsen har påført Illums Bolighus.

Reklamationer
Når levering er sket skal du straks undersøge om varen svare til det du har bestilt.
 
Er forsendelsen beskadiget ved modtagelse, eller svarer den modtagne vare ikke til den afgivne bestilling, beder Illums Bolighus dig straks give besked herom til Illums Bolighus’ kundeservice på tel. 3366 9639 hverdage mellem 12:00-16:00 eller til online@illumsbolighus.dk.

Alle varer købt på www.illumsbolighus.dk og i Illums Bolighus er omfattet af købelovens regler om to års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden to år efter modtagelsen af varen.

Vil du reklamere over en fejl eller mangel skal du give Illums Bolighus meddelelse herom inden for rimelig tid og senest to måneder efter, at du har opdaget, at der er fejl eller mangler ved varen.

Ved afgørelsen af om der er fejl og mangler ved varen finder købeloven anvendelse, hvorfor forhold som varens normale levetid, fejl opstået på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse, almindeligt slid m.v. kan indebære, at der ikke er tale om en mangel.

Tilbyder Illums Bolighus inden for rimelig tid afhjælpning eller omlevering af en mangelfuld vare, kan du ikke kræve afslag i købesummen eller ophævelse af købet.


Ved reklamationer kan du kontakte Illums Bolighus på Amagertorv 10 i København eller Illums Bolighus’ kundeservice på tel. 3366 9639 hverdage mellem 12:00-16:00 eller til online@illumsbolighus.dk.

Den mangelfulde, beskadigede eller fejlagtigt leverede vare skal returneres til Illums Bolighus på Amagertorv i København eller til denne adresse:
 
Illums Bolighus Online
Att. DIT ORDRENUMMER
Amagertorv 10
1160 København K
 
Faktura skal medbringes eller vedlægges ved reklamationer.

Illums Bolighus refunderer de fragtomkostninger, der er forbundet med returneringen, i tilfælde af, at reklamationen godkendes af Illums Bolighus.

Returret og fortrydelse
Illums Bolighus tilbyder 30 dages retur- og fortrydelsesret gældende fra den dato, du modtager dine varer. Ønsker du at gøre brug af retur- og fortrydelsesretten skal du senest 14 dage efter, at du har modtaget varen tilbagesende denne i ubrugt og ubeskadiget stand, samt i ikke-beskadiget original emballage. Du kan returnere din vare i Illums Bolighus på Amagertorv i København eller sende den til denne adresse:
 
Illums Bolighus Online
Att. DIT ORDRENUMMER
Amagertorv 10
1160 København K
Danmark
 
Faktura skal medbringes eller vedlægges ved returnering af varer. Du kan også gøre brug af retur- og fortrydelsesretten ved at undlade at modtage varen eller undlade at hente den på posthuset mv.

Når returneringen er godkendt af Illums Bolighus, tilbagebetaler vi inden for 14 dage beløbet inklusive leveringsfragt til det kreditkort varen er betalt med. Ved returnering i Illums Bolighus på Amagertorv i København overførers beløbet umiddelbart til din konto.


Illums Bolighus refunderer ikke de fragtomkostninger, der er forbundet med returneringen.
Vær venligst opmærksom på, at der kan gå noget tid inden beløbet er tilgængeligt på din konto. Dette afhænger af hvilket kreditkort du benytter samt hvilken bank du bruger.
 
Sikker betaling
Du kan betale med følgende kreditkort:
Dankort, VISA/Dankort, VISA udenlandsk, EURO/Mastercard, American Express og Diners.


Det betalingskort, du anvender, skal være dit. Alle kredit-/betalingskortindehavere er genstand for validering kontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort afviser betaling, vil Illums Bolighus ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. I tilfælde af at dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder Illums Bolighus sig ret til at annullere din ordre.

Ved at indsende en ordre til Illums Bolighus via www.illumsbolighus.dk garanterer du, at oplysningerne vedrørende betaling af din ordre er gyldige og korrekte. Når din bestilling er accepteret og behandlet af Illums Bolighus, vil betaling ske og du har hermed givet din tilladelse til, at Illums Bolighus kan foretage den betalingskontrol, som Illums Bolighus måtte finde passende.

Betaling bliver fratrukket din konto, når din vare afsendes fra Illums Bolighus eller når varen er klar til afhentning i Illums Bolighus på Amagertorv i København.

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Krypteringen sikrer, at ingen kan aflytte eller kopiere kortinformationer. Transmissionen er godkendt af PBS/Nets. Når du befinder dig i en sikker zone, vises der, i dit browservindue, et lille "Secure Server"-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås.

Skatter og afgifter samt told
Bestiller du varer fra et EU-land til et andet EU- land, skal du normalt ikke betale skatter og afgifter samt told, da andre EU-lande er fritaget herfor efter reglerne om varernes frie bevægelighed indenfor EU.

Bestiller du varer fra et land udenfor EU, skal du være opmærksom på, at varen kan blive tilbageholdt i tolden, og varen kan blive påført skatter og afgifter samt told.

Bestiller du fra et EU-land, skal du betale moms. Bestiller du fra et EU-land som registreret firma, skal du dog ikke betale moms, hvis du angiver VAT-nummer.


Illums Bolighus påtager sig intet ansvar for skatter, afgifter og told.

Medlemskab i Illums Bolighus No1 kundeklub
Du kan tilmelde dig Illums Bolighus No1 kundeklub ved at oprette en profil under menupunktet ’Kundeservice’ på www.illumsbolighus.dk eller ved at udfylde en tilmelding i en af Illums Bolighus butikker.

Ved tilmelding beder vi dig oplyse navn, e-mail, postnummer, mobiltelefonnummer samt fødselsdato. Det er frivilligt hvilke informationer du vil oplyse. Dog får du ikke e-mail, hvis ikke Illums Bolighus har disse informationer.


Har du ved tilmeldingen til Illums Bolighus No1 oplyst din e-mail samtykker du samtidig til, at Illums Bolighus pr. e-mail sender dig nyhedsbreve samt din bonuscheck, hvis du på opgørelsestidspunktet 30.09 har optjent mere end 300 bonuspoint.

Det er gratis at være medlem af Illums Bolighus No1. De loyales fordele er kort og godt:
• 10 % rabat på alle køb året rundt, som optjenes som bonuspoint
• Bonuspointene udbetales på en årlig bonuscheck, som du modtager i november
• Invitationer til særlige arrangementer og udstillinger, som f.eks. før-udsalg, ferniseringer mv.
• Tips om nyheder, trends, kampagnepriser og meget mere

Privacy Policy
Illums Bolighus’ politik om beskyttelse af personlige oplysninger og anvendelse af Cookies er en del af købsvilkårene.

Hvordan indsamler Illums Bolighus oplysninger ?
Når du registrerer dig som medlem af Illums Bolighus No1, og foretager køb via www.illumsbolighus.dk eller accepterer at modtage nyheder pr. e-mail meddeler du Illums Bolighus personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, betalingskortoplysninger og fødselsdato.
 
Illums Bolighus indsamler desuden oplysninger om brugerne og deres besøg på www.illumsbolighus.dk via såkaldte cookies – se afsnittet om Cookies.
 
Hvorfor indsamler Illums Bolighus oplysninger?
Når du videregiver dine personlige oplysninger til Illums Bolighus, bekræfter du samtidig, at Illums Bolighus kan anvende den indsamlede information til at opfylde Illums Bolighus’ forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. F.eks. når det drejer sig om varer, du har bestilt, om meddelelse om leveringsstatus via e-mail, om at kontrollere din kreditværdighed, om at sende dig information om Illums Bolighus No1 samt om andre tilbud i forbindelse med markedsføring. Illums Bolighus kan evt. også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når vi skal levere dine varer.
 
Hvordan beskytter Illums Bolighus dine oplysninger?
Dataansvarlig i forhold til dine personlige oplysninger er:
Illums Bolighus, Amagertorv 10, 1160 København K, CVR 26 57 33 94

Illums Bolighus har iværksat en række tekniske og organisatoriske forholdsregler, der beskytter dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulation og uberettiget adgang. Og vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger til den tekniske udvikling. På www.illumsbolighus.dk beskytter vi dine oplysninger ved hjælp af SSL, der står for Secure Sockets Layer, hvilket gør det muligt at kryptere følsomme oplysninger i forbindelse med onlinetransaktioner.
 
Kortkøb
For at gøre køb via webshoppen så sikkert som muligt, krypterer Illums Bolighus al information med SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder, at informationen sendes via en sikker forbindelse, og at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.
Ved kortkøb samarbejder Illums Bolighus med en autoriseret betalingsformidler, som hjælper Illums Bolighus med at kontrollere direkte hos din bank, at kortet er gyldigt til køb. Illums Bolighus’ betalingsformidler behandler dine betalingskortoplysninger korrekt i overensstemmelse med den internationale sikkerhedsstandard PCI DSS, som kortselskaberne VISA, MasterCard, Diners, American Express og JCR står bag. Det betyder, at dine betalingskortoplysninger behandles på en meget sikker måde.
Når du handler på www.illumsbolighus.dk med dit kort, forbeholder vi os retten til at kontrollere dine personlige oplysninger.
 
·Hvem får adgang til oplysningerne?
Illums Bolighus formidler/sælger/udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed. Oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at opfylde Illums Bolighus’ forpligtelser over for dig. Illums Bolighus videregiver eksempelvis adresseoplysninger til leverandører og speditører i forbindelse med levering af dine varer.
 
·Hvor længe opbevares dine oplysninger?
Dine oplysninger opbevares kun så længe, Illums Bolighus har behov for dem for at udføre Illums Bolighus’ ydelser, eller kun så længe eksempelvis loven kræver det.
 
·  Hvor kan jeg henvende mig for at få oplyst, hvad der står registreret om mig?
Du har ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger Illums Bolighus har registreret. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem ændret eller slettet. Du kan når som helst tilbagekalde din tilladelse til, at Illums Bolighus bruger dine oplysninger med henblik på markedsføring - f.eks. ved udsendelse af katalog, nyhedsbrev eller tilbud. Vil du redigere eller har du spørgsmål til dine oplysninger kan du kontakte Illums Bolighus’ kundeservice på telefon 3366 9618 hverdage mellem 9:00-16:00 eller kundeservice@illumsbolighus.dk.
 
Cookies
Vi anvender cookies på www.illumsbolighus,dk, som anvendes til at registrere, hvad vores kunder ser på i butikken, til at styre købsflow samt til at måle trafikken på hjemmesiden. Vi benytter disse oplysninger til at forbedre vores hjemmeside, tilpasse vores vareudbud og øge vores service.

En cookie er en lille tekstfil, der lægger der automatisk overføres fra www.illumsbolighus.dk til din internetbrowser. Den indeholder ingen personlige oplysninger, og informationerne vi modtager er derfor anonyme. Indsamling af information på www.illumsbolighus.dk sker under overholdelse af gældende lovgivning.
 
På www.illumsbolighus.dk er der cookies til Google Analytics, som anvendes til at måle trafik. Cookie levetid er 30 dage. Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Benyt din browsers hjælpefunktion for at få flere oplysninger.