TOP
Filter
28 resultater
Sorter efter

Just Female - ready-to-wear

Just Female er ready-to-wear mode i en høj kvalitet. De gennemtænkte styles gør tøjet anvendeligt i mange sæsoner fremadrettet og bliver helt sikkert fast inventar i din garderobe. Brandet har placeret sig tungt på markedet med en cool og bevidst tilgang til mode og street style, der består af både feminine og maskuline silhuetter. Er du også til de rene og æstetiske linjer, der er lette iføre sig? Hos Illums Bolighus forhandler vi Just Female, så tag et kig på de mange fede styles.

Fortællingen om et dansk brand 

Just Female blev grundlagt af Pernille Andersen i 2007. Hun baserede brandet på sine egne ideer og visioner og er stadig den kreative hjerne, som udvikler brandets retning i samarbejde med designeren Nadia Cerri. De udgør et stærkt designteam med stor passion moderne, men tidløs mode. Som Pernille Andersen selv udtaler “er det Just Females ambition at skabe et contemporary brand, der kan slå ned på sæsonbetonede trends og skabe mode, der overlever tidens tand”. Det er en tidløshed i silhuetter, materialer og farver, der gennemsyrer brandets kollektioner. Det gør også, at man som virksomhed har taget et valg om at have en social og bæredygtig tilgang til mode. 

Kjoler i mange looks og længder

For det danske modebrand er målet at skabe ubesværet mode i en fremragende kvalitet og med sofistikerede detaljer, der gør at dit stykke tøj ikke bare er ‘endnu et stykke tøj’ i skabet. Det handler om at skabe en kreativ merværdi i hvert enkelt stykke tøj, som gør det sjovere og mere inspirerende at iklæde sig. En kjole er i dén grad et ready-to-wear piece, hvor du ikke skal tage stilling til meget andet end fodtøj og evt. strømpebukser. Det er tydeligt at se i Just Female kjoler, at silhuetten har en særlig vigtig plads i designet. Du kan både få korte, voluminøse kjoler med draperinger, lange kjoler med løs pasform og den populære wrap dress, der smyger sig om taljen med en smuk slå-om effekt. Denne sæson kunne den smukke leopardplettede wrap kjole Laguna være en sofistikeret tilføjelse til din garderobe. Kjolen er tilmed fremstillet i ECOVERO™ viskose, som genererer op til 50% lavere udledning og vandforbrug, sammenlignet med almindeligt viscose. 

Bæredygtige valg af materialer

Just Female anerkender det selvmodsigende i udtrykket “bæredygtig mode”. Derfor vil de heller ikke stå på mål for at kalde sig en bæredygtig virksomhed, men en virksomhed med en miljømæssig og socialt bevidst tilgang til mode. Blandt andet har mærket altid en række styles, som er “Sustainable Choice”. Disse er lavet af genanvendt polyester, økologisk bomuld m.m. De miljøvenlige materialer udgør en stor procentdel af kollektioner. I efteråret 2021 er 75 % af kollektion mærket med “Sustainable Choice”. “We Care” mærket er et andet initiativ, som Just Female startede i 2019. Disse styles er typisk dem, som de ikke har haft mulighed for at skabe på en miljømæssigt bæredygtig måde, hvorfor Just Female som kompensation samarbejder med organisationen Plant et Træ om at plante træer ved hjælp af skolebørn. 

Se hele det fine udvalg af Just Female nederdele, bukser, bluser og jakker, som fuldender din stilfulde garderobe. 

Er der andet, du lige mangler til en opgradering af din garderobe? Så tag et kig i vores udvalg af sko, støvler og sandaler, tasker og punge eller andre accessories