TOP
Image without a name

GAVELØSNINGER

I Illums Bolighus står vi klar til at hjælpe og guide jer igennem valg af gaver til jeres medarbejdere. Efter enighed med jer planlægger vi gaver ud fra budget og behov, men I kan også selv vælge gaverne. Det er helt op til jer. Er i en virksomhed, der har mere end 50 medarbejdere, kan I bestille gaverne online.

Læs mere
Image without a name

JULEGAVER

Deadline for opsætning af online julegaveløsning er den 10. oktober.
Julen er en helt særlig tid, hvor vi med en indpakket omtanke lader vores medarbejdere vide, at de er værdsatte og at vi takker dem for deres indsats i året der gik. I Illums Bolighus har vi mange kvalitetsvarer med en tidløs og klassisk fremtoning, der vil blive værdsat længe og taget imod med dybfølt taknemmelighed.

Læs mere
Image without a name

INDRETNING

En særlig gave til virksomheden et at få indrettet særlige områder i virksomheden af erfarne indretningskonsulenter. I Illums Bolighus har vi erfarne indretningskonsulenter, der kan skabe et miljø i virksomheden, der både tiltaler og imponerer jeres interessenter samtidig med at jeres medarbejdere vil føle sig tilpasse og inspirerede af indemiljøet.

Læs mere
Image without a name

KONTAKT

Er I interesserede i at høre nærmere omkring vores gaveløsninger, ønsker I at bestille gaver til en særlig anledning og til jul eller har I brug for en uforpligtende samtale omkring indretning af jeres kontormiljø, så hold jer venligst ikke tilbage. Vi tager gerne en snak og besvarer de spørgsmål, der måtte ligge jer på sinde.

Læs mere

Populære Firmagave-brands

Image without a name

ROYAL COPENHAGEN

Royal Copenhagen er en klassisk fortælling i tidløs beklædning. Til trods for det musselmalede mønster kan dateres tilbage til 1775, fremstår hvert stel nutidigt med en helt særlig æstetik, der passer ind i alle hjem. Royal Copenhagen er dansk kulturarv.

Se mere
Image without a name

KAY BOJESEN DENMARK

Kay Bojesen træfigurerne er elsket af mange grundet deres godmodige og lidt naive udtryk, der tilføjer en positiv atmosfære til hjemmet og skrivebordet på arbejdspladsen. Hver figur er helt sin egen og de fleste er i dag produceret i FSC-certificeret træ.

Se mere
Image without a name

GEORG JENSEN

Georg Jensen står bag flere designikoner, der tit får hæderspladsen i hjemmet grundet produkternes særlige formgivning med et enkelt, men graciøst udtryk. Georg Jensen er en yndet gave til særlige anledninger og en gave der holder hele livet.

Se mere

FIRMAGAVER

Skal I forkæle jeres medarbejdere med særlige gaver, der udvælges efter et ønske om høj kvalitet, godt håndværk, brugbar funktion og æstetik, så er Illums Bolighus det sikre valg. Med mange års erfaring i at hjælpe virksomheder med at finde de helt rigtige firmagaver, firmajulegaver samt gaver til højtider og andre særlige anledninger, kan I forvente jer at få en kyndig vejledning, såfremt at det ønskes. Det er også muligt at selv udvælge gaverne online, såfremt at I er en virksomhed med mere end 50 ansatte.

Firmagaver fra kendte designerbrands

I Illums Bolighus har vi et væld af populære og eksklusive brands, der vækker stor glæde og begejstring, når de gives som gave til både medarbejdere og samarbejdspartnere. Vores nøje udvalgte brands er valgt med henblik på høj kvalitet og en skandinavisk æstetik, der passer ind i alle hjem. Samtidig gør det sig gældende for vores mærkevarer, fra førende designere, at de har en tidløs og klassisk fremtoning, så de forbliver relevante og yndede genstande i medarbejderens hjem i mange år frem. Med vores store udvalg af brands og varekategorier vil jeres virksomhed kunne glæde- og tilgodese hver eneste medarbejder med en gave, der passer lige netop til hende og ham.

Forkæl dine medarbejdere med en indpakket taknemlighed

Når du giver en gave til dine medarbejdere, både til jul, påske samt andre kærkomne lejligheder, anerkender du dem for de resultater, som de er med til at skabe hver eneste dag, de møder ind på arbejde. Medarbejderne udgør en væsentlig og stor del af ånden i din virksomhed. De er ansigtet ud af til og dem som får hjulene til at dreje rundt. Derfor fortjener de at blive forkælet med en god firmagave og firmajulegave, som de vil værdsætte i mange år frem. Ved at give dine medarbejdere en gave, fortæller du dem samtidig, at de er værdsatte og at du anerkender deres hårde indsats i året eller årene, der er gået.

En betænksomhed med på ferie

Ønsker din virksomhed at sende jeres medarbejdere godt på ferie, så de kommer veludhvilede og glade tilbage, klar til at tage fat og skabe nye resultater, så kan det være en oplagt mulighed at give jeres medarbejdere en gave inden feriens start. Et oplagt tidpunkt vil være op til påsken, hvor I kan tildele jeres medarbejdere med delikat chokolade fra populære brands, så de kan nyde helligdagene med lidt lækkerier fra deres arbejdsplads. I Illums Bolighus kan vi tilbyde chokolade, gourmet-vingummi samt lakrids fra LAKRIDS BY BÜLOW. Skal jeres medarbejdere også have lidt lækkert at drikke kan vi også tilbyde Copenhagen Sparkling Tea Company samt Snaps Bornholm.