TOP
Filter
42 resultater
Sorter efter

Lækkert børnetøj fra Petit By Sofie Schnoor

Designeren Sofie Schnoor har i 20 år designet tøj, sko, støvler og accessories til kvinder under sit eget navn, men lægger også navn til en skøn linje af tøj til børn. Petit by Sofie Schnoor kom på markedet i 2007 og har især gjort sig bemærket med de ultra populære Petit by Sofie Schnoor NYC sweatshirts. Modebrandet byder dog på meget mere og andet end disse. Det er slidstærkt tøj i gode og nøje udvalgte materialer, som sidder godt på dit barn. Stilen er lagt med med søde prints og detaljer til de mindste samt et råt twist, cool prints og anderledes detaljer til de lidt større børn. 

Modetøj til børn, der kan bruges i alle anledninger

Tøjet fra Petit by Sofie Schnoor fås i størrelser, der passer til det nyfødte barn og op til størrelse 8 år, så både små og store kan nyde godt af de mange lækre styles. Petit by Sofie Schnoor kollektionerne består af sko og tøj i naturlige materialer som uld, bomuld og blødt læder. De lækre materialer er både behagelige for barnet at have på, men også super moderne. Det er særligt bløde sweatshirts og t-shirts i bomuld, der kendetegner mærkets unisex modeller, hvor farverne er holdt i grå, mørke, støvede og afdæmpede nuancer. 

Herudover byder kollektionerne på særlige styles til pigerne, som består af kjoler og nederdele med flotte mønstre og prints, bluser med flæser på ærmerne og gummistøvler med glimmer. Petit By Sofie Schnoor gummistøvlerne med glimmer har efterhånden holdt skansen i ét årti og er stadig populære blandt pigerne hvert eneste år. Farverne i pige-kollektionerne er udprægede feminine, med rosa, lilla og lyserøde nuancer. 

Til drengene er der sweatshirts, sweatpants og jeans på menuen, som er holdt i blå, grå og sorte nuancer. Men der gives også gas med sæsonens brændte farver som brun, grøn og rustrød. De mindste babyer og småbørn kan få en ultrablød Petit by Sofie Schnoor body som inderste lag, og der er et stort udvalg af de populære bodies og bløde leggings i flere forskellige farver og mønstre. 

Petit by Sofie Schnoor – holder til børnenes leg

Tøj fra Petit by Sofie Schnoor har personlige detaljer og en lækker farvepalette, der skiller sig ud fra mængden. Virksomheden står selv for indfarvning og for print, og står dermed inde for, at der bliver kun brugt de bedste kvalitetsmaterialer til fremstilling af produkterne. Det er din garanti for, at tøjet er i orden at klæde dine børn i. Selvom det er både pænt og moderne modetøj, så kan det klare de vilde børnelege, der opstår spontant indenfor såvel som udenfor. Materialerne og syninger er skabt til at holde længe - også til mange vaske. 

Hold øje med de gode tilbud på børnetøj fra Petit by Sofie Schnoor 

Alt i alt får du hos Petit by Sofie Schnoor skandinavisk børnemode i form af lækre styles, der kan bruges bruges til dagligt i institution og skole, og til mere festlige begivenheder som fødselsdag, skolestart, bryllup og barnedåb. Se vores store udvalg fra brandet og hold øje med vores gode tilbud og udsalgsvarer, når Petit by Sofie Schnoor kommer med nye kollektioner. Du kan være sikker på at få rigtig meget kvalitet for pengene, når du shopper børnetøj hos dette danske brand. 

Se også vores inspirerende udvalg af tasker og rygsække til institution og skole samt de praktiske og sjove madkasser og drikkedunke.