Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Royal Copenhagen Blå Mega Riflet

Blå Mega Riflet blev designet i 2000 af Karen Kjældgård-Larsen og er en moderne fortolkning af det klassiske musselmalede mønster. Stellet er sidenhen blevet udvidet, men hver steldel er traditionen tro håndmalet.

Blå Mega Riflet

Historien om Blå Mega Riflet

Bag enhver klassiker står en dygtig kunstner. I dette tilfælde er der tale om Karen Kjældgård-Larsen, der har designet og udviklet stellet. Da Karen Kjældgård-Larsen første gang præsenterede sit enormt nytænkende design, stod det klart, at en ny klassiker var født.
Kunstneren fandt som sagt stor inspiration i det mere klassiske Musselmalet stel. Ønsket var at bibeholde de værdier og den identitet, der forbindes med det klassiske stel, men med et nyt udtryk, der både ærer traditionen og tidernes skiften.

Håndmalet Blå Mega Riflet fra Royal Copenhagen

Noget af det, der kendetegner Royal Copenhagen mere end noget andet er, at de er håndmalede. Dette er naturligvis også tilfældet, når det kommer til Blå Mega Riflet. Alle tallerkner, underkopper, kopper, krus, skåle, kander, fade, opbevaringskrukker, sauceskåle, vaser og skåle er malet i hånden .

Dette giver hvert produkt et særligt og enestående præg, man ikke finder hos andre. Der findes få ting, der er lige så smukke som en håndmalet tallerken fra Royal Copenhagen, som er lavet med passion og respekt for virksomhedens DNA.

Blå Mega Riflet er på trods af det moderne udtryk stadig dybt inspireret af det mere klassiske Musselmalede stel. Her har man taget det klassiske og elegante udtryk og forstørret det på en måde, der udstråler nye og moderne tider, med Royal Copenhagens arv i mente.

Borddækning med Blå Mega Riflet

Borddækning er de seneste år blevet noget, der i høj grad har betydning for det udtryk, man gerne vil sende med et middagsbord. Borddækning kan så meget mere end at være et praktisk formål. Det kan nemlig også være en meget personlig og æstetisk nydelig ting, som mange vil gøre meget ud af.

Den ideelle borddækning er både personlig, klassisk, nytænkende, kreativ og simpel. Man skal altså kombinere mange elementer, hvilket kan være en prøvelse. Dog er man hjulpet rigtig godt på vej, hvis man tager udgangspunkt i service fra Blå Mega Riflet.

Blå Mega Riflet giver både dit bord et klassisk og elegant look, samtidig med at farverne og mønstrene giver en opbrydning, der spænder godt overens med stort set alle anledninger. Man kan også vælge at kombinere forskellige stel fra Royal Copenhagen, hvilket for det meste giver et anderledes og unikt look, som dine gæster vil sætte stor pris på.

Du kan altid finde masser af inspiration til, hvordan man dækker et flot bord med Royal Copenhagen i vores butikker.

Se vores andre stel fra Royal Copenhagen

I Illums Bolighus sælger vi naturligvis flere stel end Blå Mega Riflet. Faktisk har vi et bredt sortiment af forskellige stel, samt et stort udvalg inden for de forskellige stel. Se vores øvrige Royal Copenhagen stel herunder: