Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Royal Copenhagen Musselmalet Halvblonde

Få ekstra “kant” med Musselmalet Halvblonde fra Royal Copenhagen

Musselmalet Halvblonde minder på mange måder om det ikoniske Musselmalet Riflet stel, som er det oprindelige stel fra Royal Copenhagen. Musselmalet Halvblonde tager dog en smule afstand fra det oprindelige stel.

Med Halvblonde får du nemlig et lignende stel, men med en kant, som er enormt veludført og yderst æstetisk i sit udseende. Denne kant indrammer porcelænet i dette stel på en helt anden måde, og formår at gøre traditionelle illustrationer til noget helt nyt, blot med tilføjelse af en ny kant med tilhørende mønster.

Det fantastiske ved Musselmalet Halvblonde er også dets gode evne til at kunne blandes med andre stel, som fx det oprindelige Musselmalet stel.

Mønstrene er stadig i de flotte traditionelle blå farver på den ikoniske hvide porcelæns baggrund, hvilket betyder, at du uden problemer kan bruge det sammen med lignende stel fra Royal Copenhagen eller andre brands.

På den måde kan du give din Royal Copenhagen samling et nyt look, men stadig fastholde det traditionelle og ikoniske udtryk.

Musselmalet Halvblonde produkter - perfekt til kaffebordet

Lige her på siden kan du finde vores udvalg af Musselmalet Halvblonde produkter fra Royal Copenhagen.

Halvblonde serien er særligt velegnet til især kaffebordet, og har alt, du skal bruge, når det kommer til porcelænsservice til dine gæster.

Royal Copenhagen Musselmalet Halvblonde tekande

Denne kande er en traditionel tekande, med det ikoniske musselmalede mønster, samt en tilføjelse af en nydelig halvblonde kant.

Tekanden her er en nyfortolkning af den originale Musselmalet Riflet tekande, og er endnu mere detaljeret i sit mønster end forgængeren. Tekanden er en perfekt tilføjelse til porcelæn samlingen og er yderst velegnet til kaffebordet.

Royal Copenhagen Musselmalet Halvblonde tallerken

Tallerknerne i Musselmalet halvblonde stellet gør det i høj grad muligt at se forskellen i forhold til den originale Musselmalet Riflet kollektion. Halvblonde kanten får nemlig disse tallerkner til at blive indrammet på en helt unik måde.

Resultatet er en tallerken med et utroligt flot og fremtrædende mønster, som helt sikkert vil vække dine gæsters opmærksomhed og begejstring ved bordet.

Royal Copenhagen Musselmalet Halvblonde Kop og Højhankskop

Royal Copenhagen Musselmalet Halvblonde Kop er den ikoniske højhankskop, som mange kender, men med endnu mere detalje i sit mønster end sin forgænger fra Musselmalet Riflet stellet.

Koppen passer perfekt til kaffebordet, og kan sagtens blandes med eksempelvis tallerkner fra en anden Royal Copenhagen serie.

På den måde kan du skabe et velkendt, men samtidig anderledes udseende til dit kaffebord.

Royal Copenhagen Musselmalet Halvblonde kageopsats

Til et dansk kaffebord, er der en god chance for, at der vil blive serveret kager og divserse lækkerier.

Til netop dette kan denne kageopsats være en perfekt måde at gøre kagebordet mere imødekommende og æstetisk. Musselmalet halvblonde kageopsatsen er veludført, og det ligner til forveksling, at der ligger en dug af porcelæn på overfladen af kageopsatsen.

Dine gæster vil helt sikkert sætte pris på denne smukke kageopsats, som giver et ellers normalt kagebord et præg af eksklusivitet.

Royal Copenhagen Musselmalet Halvblonde fad

Ligesom tallerknerne fra denne serie, er fadene i Musselmalet Halvblonde utroligt flotte og perfekte til servering.

Den fremtrædende halvblonde kant skaber en fantastisk blå ramme omkring det indvendige mønster, som alle Royal Copenhagen fans sætter pris på.