TOP
Filter
188 resultater
Sorter efter

Barudstyr i smukt design og høj kvalitet

Når aftenen skal nydes med et godt glas vin eller en lækker cocktail, er det fantastisk selv at kunne stå for den perfekt afkølede servering af vinen eller den professionelle tilberedning af cocktailen. 

Hos Illums Bolighus har vi et stort udvalg af barudstyr i høj kvalitet, Vi har lagt vægt på et sortiment af anerkendte brands og smukt design, passer enhver stilfuld, klassisk eller humoristisk hjemmebar. 

Stelton isspand, istang og barsæt

Det danske mærke Stelton har tradition for at samarbejde med de ypperste designere og arkitekter, herunder Arne Jacobsen og Peter Holmblad. Der gælder ingen undtagelser, når det kommer til sortimentet af Stelton barudstyr og tilbehør til hjemmebaren. Det smukke design i rustfri stål er enhver bartender og cocktailaften værdig. Se det smukke udvalg af Arne Jacobsen designede klassikere til baren, som alle har fået tilnavnet AJ. Du kan vælge mellem enkelte ikoniske dele eller samle den komplette AJ-serie for Stelton, som er bestående champagnekøler, isspand, cocktailshaker, glasbakke, istang, serverignsbakke og kande. 

Peter Holmblad har for Stelton designet praktisk og smukt bartilbehør i den velkendte stil i rustfrit stål. Det er blandt andet i form af en proptrækker, kapselåbner og et barsæt indeholdende alle de dele, du skal bruge til at komponere den perfekte cocktail. Barsættet består af designs fra både Peter Holmblad (proptrækker, kapselåbner, barkniv, målebæger) og Arne Jacobsen (istang og cocktailske), så du derved får glæden af to designmestre i ét sæt.

Den perfekte servering af vin

Hos Illums Bolighus finder du også et bredt udvalg af tilbehør til vin. Når vinflasken skal køles og samtidig stå fremme på bordet, er det en smuk og praktisk løsning med en vinkøler. Det giver den helt rette stemning af at være på restaurant og sørger for en perfekt afkølet vin ved hvert eneste glas, der skænkes. Se de smukke vinkølere og champagnekølere fra lækre brands som Stelton, Georg Jensen, Orrefors, Mauviel 1830, Alessi og mange flere. 

I vores sortiment finder du også et stort udvalg af proptrækkere, skænkepropper til dekantering, vinpumpe, vinprop, flaskekøler, vinreoler og de uopslidelige tjenerproptrækker fra Le Creuset. 

Humørfyldt barudstyr fra Alessi 

Det italienske dsignfirma Alessi kan få de fleste til at trække på smilebåndene med deres anderledes og sjove designs. ”Målet er at få mennesker til at bevæge sig, formidle følelser, mindes, overraske og gå imod strømmen”. Sådan har Alessi’s kreative chef Alberto Alessi så fint formidlet sin designvision med det 100 år gamle familiefirma. Hos Illums Bolighus kan du blandt andet finde det finurlige design i Alessi’s humørfyldte proptrækkere, som er mere end blot en proptrækker. Se for eksempel den feminine og smilende Anna G, som er formet som en elegant kvinde iført kjole eller den sjove Parrot, som er en multifarvet papegøje. Kvaliteten er i verdensklasse og en sommelier værdig, samtidig med at det kulørte design er en fryd for øjet. 

Prikken over i’et inden for barudstyr

Når din cocktail tilberedt og klar til servering, skal den selvfølgelig også serveres med stil for dien gæster. Servér herlighederne på en smuk serveringsbakke og sæt små glasbakker frem, som gæsterne kan sætte deres afkølede glas på. Så skåner du også sofabordet for våde rander. Se de smukke Georg Jensen bordskånere i rustfrit stål eller Arne Jacobsens glasbakker fra Stelton. 

Mangler du smukke glas til servering af drinks, spiritus og cocktails? Så se vores brede udvalg af drinksglas og spiritusglas til alt fra Gin & Tonic til Old Fashioned, Martini, Cognac og Long Drinks. 

Du kan også lade dig inspirere i vores overordnede kategori af Bartilbehør