Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Hammershøi bonbonnierer

Bonbonnierer fra Kähler Hammershøi serien - Unik og æstetisk opbevaring

Hvis du står og mangler et yderst unikt redskab til opbevaring af diverse søde sager eller andre småting, så er en Bonbonniere fra Kählers Hammershøi serie helt perfekt.

De små, søde beholdere er designet af Hans Christian Bauer, som også har designet de andre flotte produkter i Hammershøi serien.

Med inspiration fra den ikoniske keramiker Svend Hammershøi har Bauer formået at skabe en serie af unikke keramikprodukter, som blander alt det bedste fra traditionelt håndværk og moderne formsprog.

De smukke bonbonnierer i denne kategori er designet med samme filosofi og er en helt perfekt blanding af ikonisk design og de flotte moderne former.

Du får en yderst neutral og stilren men samtidig meget iøjnefaldende beholder til fx de søde sager til kaffebordet, eller til filmaftenen med familien eller vennerne.

Derudover kan du også sagtens bruge dem til opbevaring i dine skabe eller skuffer og blot tage dem frem, når du har brug for dem og deres indhold.

Du kan også bruge disse små beholdere til opbevaring af mindre genstande som fx sygrej, småpenge, kvitteringer eller alle mulige andre former for små genstande, du vil holde styr på.

De flotte bonbonnierer fås i de ikoniske Hammershøi farver indigo, hvid og antracitgrå.

Se også andre af de mange opbevaringsmuligheder og flotte serveringsskåle i kategorier som:

Vi stræber efter at opretholde det allerhøjeste serviceniveau og høj faglighed i vores rådgivning vedrørende alle vores produkter. Har du nogle spørgsmål til produkterne i denne kategori, eller mangler du anden information, som vi kan hjælpe med?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på + 45 33 14 19 41 eller send en mail til kundeservice@illumsbolighus.dk