TOP
30 dags returret
Benyt det medfølgende returlabel eller returner i en af vores butikker.
Gratis indpakning
Gratis indpakning
Den flotte indpakning er en del af den gode gave.
10% i bonuspoint
Bliv No1 kunde og optjen 10% i bonuspoint.
Click & Collect
Køb online og afhent i din nærmeste Illums Bolighus butik.
Aiayu

AIAYU

Aiayu er et luksuriøst skandinavisk brand, der tager inspiration fra håndværkstraditioner verden over. Deres kollektioner af tøj, tilbehør og interiør er elegante og tidløse, og afspejler deres filosofi om at tænke ansvarligt og respektere naturen.

SHOP
Maria Black

MARIA BLACK

Udforsk den ikoniske verden af unikt smykkehåndværk. Med en harmonisk blanding af elegance og kant, løfter deres kollektion dit personlige udtryk til nye højder. Oplev tidløse designs, der formes af din egen historie.

SHOP
Triumph

TRIUMPH

Forfør med selvtillid og stil. Deres ikoniske lingeri og undertøj fremhæver din skønhed og personlighed. Uanset anledning, find komfort og elegance i hver detalje. Vær den bedste udgave af dig selv med Triumph ved din side

SHOP

Shop populære brands

DAME

MODERNE, MEN TIDLØST FASHION

I Illums Bolighus har vi et særligt, raffineret udvalg af skandinaviske modebrands, hvor der bliver lagt høj vægt på kvalitet, snit og detaljer. Tøj skal gerne føles behageligt at iklæde sig og være flatterende, fremfor udelukkende moderne. Derfor har vi fokuseret på nøje at udvælge brands, der leverer delikate tekstiler med et tidløst, men moderne look, der lever op til garderobens krav om alsidighed og æstetisk elegance.  

GARDEROBENS MUSTHAVES

Din garderobe bør altid indeholde de såkaldte Musthaves, som vil mindske dage med tøjkriser. I Illums Bolighus kan du altid finde garderobens musthaves samt sæsonens nye kollektioner, farver, snit og mønstre, som medvirker, at du er klar til både hverdag og fest.

I din garderobe bør du altid kunne finde følgende:

1.      Den hvide skjorte med et flatterende snit.

2.      Den sorte blazer med perfekt pasform.

3.      Frakken med et klassisk look.

4.      Den lille sorte kjole.

5.      Et par velsiddende jeans.

6.      Den bløde striktrøje.

7.      Et par pæne støvler.

Når basisgarderoben er opbygget, vil du nemmere kunne supplere din garderobe med lækre tilføjelser fra de nye kollektioner, såsom fine nederdele tilsat en skræddersyet bluse eller skjorte, smukke kjoler, og praktisk og æstetisk overtøj. Hermed er du altid klar til at forlade dit hjem frisk og velklædt - med en behagelig følelse af at være klar til at møde dagens muligheder og udfordringer.

VORES POPULÆRE MODEBRANDS:

Stenströms, Coster Copenhagen, InWear, Sand Copenhagen, Part Two og Mos Mosh

ACCESSORIES DER SÆTTER PRIKKEN OVER I’ET

Med de rette accessories kan du nemt pifte din basisgarderobe op ved at blot tilføje et lækkert silketørklæde, strømper i fine farver og mønstre eller smykker og ure. Dine personlige accessories er altid det, der sætter det sidste prik over i’et og som tilfører ekstra kant og personlighed til dit look. Benyt dig af silketørklædets alsidige brug og anvend det enten som hårbånd, rundt om halsen, som armbånd eller taskepynt. Ved at benytte dig af alsidigheden får du med et silketørklæde mange forskellige brugsmuligheder, der vil forlænge produktets levetid i din garderobe. Derudover rummer vores sortiment også sæsonens accessories som huer, pandebånd & vanter, paraplyer samt solbriller.

SMYKKER OG URE TIL DEN KVALITETSBEVIDSTE OG SELEKTIVE KVINDE

Smykker og ure er noget af det mest personlige, du kan eje, da der er så meget historie samt minder forbundet til hvert smykke og ur, du bærer eller har liggende i dit smykkeskrin. Smykker er en historie om samtid og mennesket der bar dem, når den bliver fortalt på bedste vis.

I Illums Bolighus ved vi, hvor vigtige smykker er, og har derfor udvalgt en række smykkebrands, der både er trendy og iøjnefaldende men samtidige tidløse. Kombiner øreringe med armbånd, ure, halskæder og ringe i forskellige materialer og skab dit personlige smykkelook, der fortæller en lille historie om dig og den samtid, som du er en del af.

VORES POPULÆRE SMYKKEBRANDS:

ID Fine Jewelry, Arne Jacobsen Watches, Maria Black, Jukserei, Julie Sandlau og Pernille Corydon

TASKER TIL ENHVER ANLEDNING

Selvom det siges, at diamanten er kvindens bedste ven, kan det dog debatteres, om det ikke er tasken, der skal have denne fornemme udnævnelse. Tasken har længe været en utrolig populær makker i enhver kvindes liv, hvilket i sig selv ikke er uforståeligt. For med sit æstetiske ydre og sin praktiske funktion er tasken mere eller mindre uundværlig. I Illums Bolighus har vi et bredt sortiment af tasker, der både kan anvendes til hverdag og fest, såsom clutch-tasken, skuldertasken og cross body-tasken. Til de mere praktiske anliggender, kan vi også tilbyde praktiske rygsække samt regntætte tasker fra Rains, der passer perfekt til det skandinaviske vejr. Derudover har vi fine toilettasker, der kan tages med på langfarten i en kuffert - eller med i skole og på arbejde med et indhold af dagens små nødvendigheder. 

SKO DER PIFTER DIT LOOK OP

Sko kan ligesom accessories pifte ethvert look op, og det siges, at sko er det vigtigste tøj, man bør investere i grundet de gener der kan opstå, såfremt man køber det forkerte par. Derfor er det meget vigtigt at finde et par sko, der både er i høj kvalitet, fremgår æstetiske og er behagelige at have på. Intet kan ødelægge en dag så meget, som hvis man har et par sko på i ringe kvalitet, og som er købt for små, der nager og niver i foden. Derfor har vi i Illums Bolighus fokuseret nøje på at udvælge brands, der kun tilbyder sko i høj kvalitet, og hvor der er tænkt funktion og komfort ind i skoen. I Illums Bolighus tilbyder vi sko i flere forskellige kategorier, heraf hjemmesko, støvler, flade sko, gummistøvler, høje hæle og sandaler.

VORES POPULÆRE SKOBRANDS:

Angulus, Glerups, Shoe the Bear og Shepherd of Sweden