TOP
&Tradition VP1 | Spar 25%

&Tradition

VP1

SHOP
&Traidition VP3 | Spar 25%

&Tradition

VP3

SHOP
30 dags returret
Benyt det medfølgende returlabel eller returner i en af vores butikker.
Gratis indpakning
Gratis indpakning
Den flotte indpakning er en del af den gode gave.
10% i bonuspoint
Bliv No1 kunde og optjen 10% i bonuspoint.
Click & Collect
Køb online og afhent i din nærmeste Illums Bolighus butik.
Louis Poulsen PH 2/2 Question Mark Pale Rose bordlampe

PH 2/2 Question Mark Pale Rose bordlampe

Den karakteristiske krumning på stilken gør den nye PH 2/2 Question Mark Pale Rose bordlampe let genkendelig. Tilføjelsen af mundblæste glasskærme i lys rosa tilfører ekstra elegance til det allerede ikoniske Poul Henningsen design.

SHOP
Louis Poulsen PH 3½-3 Pale Rose pendel

PH 3½-3 Pale Rose pendel

PH 3½-3 Pale Rose pendlen er en flot lys rosa version af det velkendte Poul Henningsen design. De mundblæste glasskærmes diskrete lys rosa nuance giver lyset en varme og tilfører interiøret en elegant farvepalet.

SHOP
Louis Poulsen PH Artichoke Pale Rose

PH Artichoke Pale Rose

Den originale PH Artichoke, der blev designet af Poul Henningsen i 1958, havde en lys rosa nuance på indersiden af hvert blad for at give et varmere lys. PH Artichoke Pale Rose er inspireret af dette og har 72 blade, der alle har en finish i en lys rosa farve, som giver et elegant og unikt udtryk.

SHOP
Louis Poulsen PH 2/1 Pale Rose bordlampe

PH 2/1 Pale Rose bordlampe

PH 2/1 Pale Rose bordlampen er en nyfortolket version af det klassiske Poul Henningsen design. Denne lille version af lampen med de tre skærme har mundblæste glasskærme i lys rosa, der er sandblæst hvide nedenunder for at give et dejligt varmt lys, der er behageligt og blændfrit.

SHOP
Louis Poulsen PH 3/3 Pale Rose pendel

PH 3/3 Pale Rose pendel

PH 3/3 Pale Rose pendlen er en elegant version af det originale Poul Henningsen design, skabt i en 'whole number'-størrelse, der er oplagt at hænge højt op. De mundblæste skærme i lys rosa opalglas giver et blødt, varmt lys, der er behageligt og blændfrit, hvilket er kendetegnende for Louis Poulsen lamperne.

SHOP
Louis Poulsen VL45 Pale Rose pendel

VL45 Pale Rose pendel

VL 45 Pale Rose pendel er en nyfortolket version af den populære VL 45 Radiohus pendel, der oprindeligt blev designet af Vilhelm Lauritzen til Radiohuset.

SHOP
Louis Poulsen PH 3/2 Pale Rose bordlampe

PH 3/2 Pale Rose bordlampe

PH 3/2 Pale Rose bordlampen udstråler elegance med lys rosa glas og børstet messing, der skaber en ny vision af det populære Poul Henningsen design.

SHOP

LAMPER

HOS OS ER UDVALGET STORT

Hos os finder du et meget stort udvalg af belysning, som eksempelvis bordlamper, loftlamper, gulvlamper, pendler samt diverse tilbehør. Med andre ord er der altså ikke noget, vi hos Illums Bolighus ikke kan hjælpe dig med, når du skal på jagt efter nye lamper.

Vores sortiment byder på belysning fra forskellige skandinaviske og særligt danske designere, som hver især kreerer smukke lampeløsninger i forskellige stilarter. Er du til klassisk dansk design, kan du gå på opdagelse i lamper fra Georg Jensen og GUBI, som i mange årtier har pyntet smukt i de danske hjem. På samme måde findes også lamper med et industrielt udtryk, den avantgarde stil, rene linjer, humørløftende løsninger fra Hoptimist, Mr. Wattson eller noget helt femte. Du kan være sikker på, at der er kræset for detaljerne, og at kvaliteten er i højsædet.

FLOT UDENDØRSBELYSNING TIL DIN HAVE

Mangler du flot belysning til have, terrasse, altan eller gård? Så skal du se vores udvalg af lamper til udendørs brug. Vi tilbyder også holdbare og funktionelle lamper, der kan tåle vind og vejr. Tag et kig på vores udvalg af udendørsbelysning.

Bordlamper fra ONE A er et eksempel på udendørsbelysning. Disse er et eksklusivt valg af belysning med et elegant udseende og en robust konstruktion. Om aftenen vil din have blive belyst gennem stenen placeret øverst på den cylinderformede lampe, som giver en blød belysning i stil med levende stearinlys. I designet er der tænkt over hver eneste detalje, og du kan desuden vælge mellem flere farver og tekniske specifikationer.  

Vil du modsat installere belysning på et højere plan, eksempelvis på ydervæggen af din bolig, er der også her flere muligheder. Antidark er et eksempel på udendørslamper som har et minimalistisk og enkelt design, så fokusset kan forblive på de naturskønne omgivelser.

VORES TRÅDLØSE LAMPELØSNINGER

Er du træt af ledninger og ufleksible løsninger, når der ikke er en stikkontakt til rådighed? Så kan du vælge at investere i en transportabel lampe, der ikke kræver en stikkontakt, men som til gengæld har et genopladeligt batteri. &Tradition er et godt bud et designbrand, der skaber lamper ved at kombinere klassisk og moderne design som en tidløs løsning. Deres transportable lamper kommer i flere styles og byder på mange fine farvenuancer.

Udover &Tradition, finder du også trådløs belysning og lamper på batteri fra brands som Pablo, Lexon, MENU og mange flere. Alle sammen skabt til at gøre din hverdag mere bekvem og fyldt med æstetik.  

LYS HELE RUMMET OP MED UPLIGHT LAMPER

Hos Illums Bolighus finder du en række gulv- og væglamper, hvor pæren er justerbar. Dette betyder, at du får funktionel belysning som kan fungere som en uplight lampe. På den måde får du mere fleksibilitet i forbindelse med belysningen og får mulighed for at lyse store rum op.

Uplight lamper giver særligt god mening, hvis du gerne vil have meget lys, men ikke vil installere en lampe i loftet. Det smarte ved uplight lamper er, at de formår at skabe lys på et større areal. Pæren lyser nemlig opad og rammer loftet, modsat en traditionel lampe som lyser ned mod gulvet og derfor kun rammer begrænsede kvadratmeter. 

TIL DIG, SOM VIL HAVE DEN EKSKLUSIVE LØSNING

Er tiden endelig kommet til at investere i drømmelampen? Så skal du ikke gå længere end til Illums Bolighus. Hos os er det nemlig kun fantasien der sætter grænser, og derfor finder du hos os de mest exceptionelle bud på lamper og belysning. Når vi taler om eksklusivitet er det svært at komme udenom Louis Poulsen, som forhandler lamper designet af blandt andet den anerkendte danske arkitekt Poul Henningsen. Han står blandt andet bag lampen PH Artichoke, der i dag betragtes som et valg i særklasse.

Det hollandske brand Moooi, som var grundlagt i 2001, er også et kig værd, hvis du vil gøre dig et overdådigt køb. Moooi’s bud på lamper er nytænkende, kreative og bliver ligeledes betragtet som en unik kunstinstallation i lysets tegn.