TOP

Firma-julegaver

Illums Bolighus Firmagaver tilbyder hvert år julegaveidéer i høj kvalitet. Vi ser frem til at indgå i et samarbejde, hvor vi kan hjælpe med at finde en inspirerende julegave, der imødekommer din virksomheds behov og budget. Har din virksomhed flere end 50 medarbejdere, vælges årets firmajulegave online. Deadline for opsætning af online julegaveløsning er den 10. oktober

En firmajulegave fra Illums Bolighus er ikke som alle andre. Vi ved, at den helt rigtige gave til medarbejderne skal begejstre og være en personlig påskønnelse af det forgangne år. Illums Bolighus Firmagaver tilbyder julegaver, hvor kvalitet og design samt fleksible løsninger er definerende. Alt efter din virksomheds behov og budget ser vi frem til at hjælpe og være med til, at årets julegave bliver en totaloplevelse.

Når du bestiller firmajulegaver fra Illums Bolighus, vil en invitation til en ”juleshoppingaften” i november også medfølge. Her vil alle medarbejdere kunne handle med 20% rabat på stort set alt i Illums Bolighus.

Kontakt os hvis du planlægger firmajulegaverne til 2022 på firmagaver@illumsbolighus.dk.

Firmajulegave-kataloget 2022 forventes tilgængeligt fra ultimo maj.


Firmajulegave-katalog 2022

Bladr igennem vores firmajulegave-katalog 2022 og lad dig inspirere af vores julegaveidéer til dine medarbejdere.

I Illums Bolighus har vi et bredt sortiment af designer- og mærkevarer, der vil forsøde juletiden samt mange år frem i tiden.

Firmajulegaver 2022

Juleshopping med -20%

Bestiller du firmajulegaver inden midt november 2022, inviterer vi til en shoppingaften i Illums Bolighus på Amagertorv, hvor du får -20% på næsten alle dine køb. Invitationen gælder alle medarbejdere. På aftenen har I mulighed for at møde flere af vores leverandører, der kan vejlede og fortælle gode historier.


Virksomhedslogin

Illums Bolighus’ indkøbsportal er for virksomheder med mere end 50 ansatte. Denne løsning giver mulighed for at shoppe dine virksomhedsindkøb i ro og mag - hele døgnet. Indkøbsportalen er henvendt mod virksomheder med én eller flere indkøbere, sælgere eller medarbejdere, der kan handle på vegne af virksomheden. Indkøbsportalen er en oplagt funktion til virksomheder med flere filialer og datterselskaber.