TOP

Illums Bolighus | Herre gaveideer

Find gaven til ham - forkæl ham med komfort i form af bløde kåber, kvalitetsundertøj eller luksuriøst nattøj.

Illums Bolighus | Herre gaveideer kåber

KÅBER

SHOP
Illums Bolighus | Herre gaveideer undertøj

UNDERTØJ

SHOP
Gaveideer

Illums Bolighus | Gaveideer smykker & ure

Skab magi denne jul med tidløse smykker og elegante ure til ham. Fra klassiske armbåndsure til unikke smykker.

SHOP
30 dags returret
Benyt det medfølgende returlabel eller returner i en af vores butikker.
Gratis indpakning
Fri fragt*
*Ved køb over 499 kr. for No1 kunder.
10% i bonuspoint
Bliv No1 kunde og optjen 10% i bonuspoint.
Click & Collect
Køb online og afhent i din nærmeste Illums Bolighus butik.

Illums Bolighus Herre | Bliv klar til julens fester

Illums Bolighus herre | Skjorter

Skjorter

SHOP
Illums Bolighus Herre | Bukser

Bukser

SHOP
Illums Bolighus Herre | Strik & bluser

Strik & Bluser

SHOP

HERRE

DEN MODERNE, MEN TIDLØSE OG KLASSISKE HERREGARDEROBE

Med et tidløst, klassisk og velovervejet look skaber du en stil, der lever et langt liv, som du ikke bliver træt af, når modetendenserne skifter. Med den rette skjorte, med den helt rigtige pasform, har du en beklædningsgenstand, der med sin alsidige brug kan bruges til både hverdag og fest afhængig af, hvordan du sammensætter dit look med tilhørende buks, sko og overtøj.

I en mands basisgarderobe bør der altid være følgende beklædningsgenstande:

1.      Den stilede blazerjakke.

2.      Hvide og blå skjorter.

3.      En enkelt og klassisk buks.

4.      Hvide t-shirts med rund hals.

5.      Strik i afdæmpede farver.

6.      Et par velsiddende jeans.

Når først du har din basisgarderobe på plads, vil du nemt kunne tilføje nye beklædningsgenstande som supplement til din basisgarderobe. I Illums Bolighus er vi altid klar på, at tilbyde dig friske nyheder fra de nye kollektioner, hvorfra vi nøje har udplukket designernes bedste bud på beklædning til den moderne og klassiske mand.  

POPULÆRE HERREBRANDS:

Matinique, MOS MOSH Gallery, Stenströms, SAND Copenhagen og NNO7

ACCESSORIES, DER LØFTER DIT LOOK

I Illums Bolighus herremode-sortiment har vi et eksklusivt udvalg af accessories heriblandt; strømper, huer og vanter og halstørklæder. Om end du foretrækker den sorte klassiske strømpe eller den mere farverige, har vi strømpen til dig. Derudover kan vi tilbyde æstetiske, klassiske læderhandsker til de kolde sæsoner, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten, hvilket efterlader et elegant og raffineret udtryk. Såfremt at du mangler en gave, er en accessory en oplagt mulighed, da den er et godt supplement til gavemodtagerens faste garderobe.

POPULÆRE ACCESSORIES BRANDS:

Colorful standard og Markberg

SKO TIL ENHVER LEJLIGHED

En herres garderobe bør altid indeholde sko, der passer til enhver lejlighed, såsom en pæn klassisk sko til arbejde og festlige komsammener, sneakers til afslappede begivenheder og hjemmesko til hjemlig komfort.

Din påklædning fortæller meget om hvem du er, og der bliver især lagt mærke til dine sko, når andre betragter dit sammensatte look. Når du shopper nye sko, bør komfort og stil gå hånd i hånd, da hverken stil eller komfort er nok i sig selv. Vores sko-sortiment giver dig mulighed for at kombinere begge dele, så du får en sko, der både er behagelig og funktionel, men er æstetisk at se på.

POPULÆRE SKOBRANDS:

Garment Project og Angulus

TASKER MED FUNKTIONELLE ANVENDELSESMULIGHEDER

Er du på udkig efter en herretaske, har Illums Bolighus et bredt udvalg, hvor der bliver lagt vægt på æstetik og funktionalitet. Tasken er en yderst praktisk og funktionel accessory, som gør det nemt at transportere dine ting uden, at de bliver udsat for vind og vejr. Med en praktisk rygsæk undgår du, at der bliver lagt for meget vægt på kun den ene skulder, men derimod fordeles vægten ligeligt til fordel for skuldre og ryg. Herudover kan vi tilbyde kortholdere, der kan hjælpe dig med at holde styr på dine vigtigste kreditkort samt computertasker, der med et funktionelt og maskulint udtryk sikrer, at din computer er pakket sikkert og godt væk under transport.

URET, MANDENS FORETRUKNE SMYKKE

Uret er mandens foretrukne smykke, hvilket ikke er svært at forstå. Et herreur kan signalere maskulinitet, stil, elegance og kvalitetsbevidsthed, men også en frisk attitude afhængig af uret. Et flot og elegant ur på håndleddet giver kant til din personlighed og er en personlig fortælling om hvem du er. Et ur i høj kvalitet er et meget langtidsholdbart køb, da det er en accessory med en meget lang levetid, som ofte vil gå i arv til kommende generationer. I Illums Bolighus har vi udsøgt ur-sortiment, der med en klassisk og stilfuld fremtoning giver et fuldendt look samt en opgradering af din personlige stil. Men vi kan også tilbyde ure med stærke farver og et legefuldt udtryk, der åbner op for samtaler og smil samtidig med, at uret fremstår elegant og af høj kvalitet.

Arne Jacobsen Watches og Picto