Tromborg Pep

Nyhed

På udkig efter en nærende, beskyttende foundation? De nye flydende Pep foundations fra Tromborg kan hjælpe dig på vej! Tromborg kombinerer økologisk pleje med aktive ingredienser, rene mineralpigmenter og indbygget bredspektret solbeskyttelse og resultatet er en foundation, som plejer og beskytter din hud hele dagen.

Shop her
Karmameju

Favorit

Hovedbundsbørsten fra Karmameju lyder næsten for god til at være sand, men det er den heldigvis ikke! Hovedbundsbørsten renser, eksfolierer og stimulerer hovedbunden og fremmer dermed hårets vækst, styrke og volume. Børsten kan også afhjælpe muskelspændinger og hovedpine. Brug den i tørt eller vådt hår – begge måder er vanedannende.

Shop her
Nailberry neglelak

Nailberry

Gå sommeren i møde med velplejede hænder og forkæl dine negle med en ny neglelak fra Nailberry. I sortimentet af beige toner og varme bærfarver kan de det kan være svært at vælge, men vores nuværende favorit er ”Decadence”.

Shop her
Muti hudpleje

Muti

Muti produkterne er ikke kun en æstetisk fornøjelse at have stående fremme, hudplejeprodukterne bekæmper også aktivt hudens aldring og modvirker tørhedslinjer samt fugttab. Vi kan især i sommermånederne anbefale dagcremen med SPF 20.

Shop her
Tromborg lip cute læbepleje

Tromborg Lip Cute

Læbepleje og lipgloss i et og samme produkt! Tromborgs Lip Cute kollektion indeholder kun økologiske planteekstrakter og olier, som blødgør og fugtgiver læberne. Find din sommerfavorit blandt de ni smukke farver.

Shop her