The Summer Shop

Karmameju Sun

Karmameju Sun

Karmamejus solserie indeholder udelukkende bæredygtige, økologiske og koralvenlige ingredienser. Produkterne er rige på antioxidanter og fungerer både som fugtgivende hudpleje og solbeskyttelse. Karmameju Sun indeholder UVA- og UVB-beskyttelse fra mineralske solfiltre, hvilket gør solcremen let at smøre ud.

Shop her
Glow Summer Skincare

Shimmer & Shine

Efter et koldt og langt forår, er vi virkelig klar til lidt glimmer, glitter og sommerglød. Lad din hud stråle ved hjælp af nærende ansigts- og kropsolier og fuldend din beautyrutine med skinnende lipgloss og glitrende øjenskygger.

Shop her
Nailberry neglelak

Nailberry

Gå sommeren i møde med velplejede hænder og forkæl dine negle med en ny neglelak fra Nailberry. I sortimentet af beige toner og varme bærfarver kan de det kan være svært at vælge, men vores nuværende favorit er ”Decadence”.

Shop her
Muti hudpleje

Muti

Muti produkterne er ikke kun en æstetisk fornøjelse at have stående fremme, hudplejeprodukterne bekæmper også aktivt hudens aldring og modvirker tørhedslinjer samt fugttab. Vi kan især i sommermånederne anbefale dagcremen med SPF 20.

Shop her
Tromborg lip cute læbepleje

Tromborg Lip Cute

Læbepleje og lipgloss i et og samme produkt! Tromborgs Lip Cute kollektion indeholder kun økologiske planteekstrakter og olier, som blødgør og fugtgiver læberne. Find din sommerfavorit blandt de ni smukke farver.

Shop her
Favorit

Votary

Lad dig inspirere og imponere af naturlige plantebaserede hudplejeprodukter fra Votary. Blandt favoritterne er den rensende olie og den stærkt vanedannende Super Seed Facial Oil.

Udforsk Udforsk