TOP

Som virksomhed ønsker du at gøre et godt indtryk på din omverden, præcis som når du selv er ude og møder andre. Derfor er det vigtigt at skabe de rette rammer for et arbejdsmiljø, der fremstår både inspirerende, men også seriøst, som et sted hvor store beslutninger tages, hvor nye ideer fødes og hvor vigtige aftaler indgås.

Men det kan være svært at skabe et arbejdsmiljø, der både skal fungere som kreativ og funktionel tankevirksomhed i hverdagen, men også som mødested og udstillingsvindue for vigtige interessenter, som man ønsker at gøre et godt indtryk på. Og det er her vi kommer ind i billedet.

I Illums Bolighus har vi et team af dygtige medarbejdere og en indretningskonsulent, der står klar til at indrette jeres virksomhed, så I kan få udnyttet det potentiale, som jeres virksomhed har.

Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed og giver et forslag på, hvordan i bedst kan indrette:

Lobbyområder, kontorer, kantiner og loungeområder.

INDRET MED ILLUMS BOLIGHUS' INDRETNINGSKONSULENT

 

Illums Bolighus Firmagaver tilbyder at hjælpe med indretningsopgaver til både små og store virksomheder.

Med et team af veluddannede og erfarne medarbejdere, kan I forvente at få et arbejdsmiljø, der imponerer samt skaber grobund for kreativitet, udvikling og vækst.

Vi tilbyder sparring og vejledning uanset projektets størrelse, og du kan altid kontakte os for at høre nærmere.Book et møde

Book et uforpligtende møde med vores erfarne indretningskonsulent og Key Account Manager for at høre mere om vores indretningsløsninger.

Kontakt