TOP
Filter
98 resultater
Sorter efter

Find huer til børn hos Illums Bolighus

Hos Illums Bolighus fører vi et stort udvalg af huer til børn fra mærker som Miniature, Fub, Marmar Copenhagen, ByLindgren, Konges Sløjd og mange flere. Vores sortiment byder på huer til al slags vejr, lige fra de første kølige dage i efteråret og til de iskolde vinterdage med sne og frost. Herudover har vi til sommeren et fint udvalg af solhatte og bøllehatte til babyer og børn. Nogle af hattene har UV-beskyttelse på op til faktor 50, så du kan passe endnu bedre på de små hoveder i den skarpe sol. 

Accessories til de større børn

Til de lidt større børn er der størst chance for, at huen bliver brugt, hvis den falder i barnets smag og ikke klør. Derfor har vi et bredt udvalg af ensfarvede bomuldshuer i sæsonens farver, som passer til både drenge og piger. Se også de smarte halsedisser i minimalistisk stil, der sørger for at holde halsen varm - helt uden at komme i vejen for en god leg eller en klatretur i træet, som et halstørklæde ellers kan risikere. Særligt til pigerne har vi smarte pandebånd med flotte prints, som kan bruges året rundt til at holde håret på plads og pynte fint. 

Find den perfekte babyhue

Særligt de de allermindste babyer har behov for en hue til at beskytte ørerne mod kulde på kølige og blæsende dage. Børn afgiver meget varme fra hovedet, så der kan være behov for en tynd hue allerede i det tidligste efterår. Vi har et fint udvalg af strikkede huer i økologisk og GOTS-certificeret bomuld fra det danske mærke Serendipity. Huerne fås i størrelserne 56-68 og 74-80 og i flere skønne farver. Du kan også se nærmere på det flotte udvalg fra MarMar Copenhagen, som også har babyhjelme og babyhuer til de mindste. Her finder du både en uldhue og en hue i en skøn blanding af bomuld og modal. Huerne fås i flere farver og med eller uden bindebånd eller knaplukning under hagen. Perfekt til ture med barnevognen. 

Børnehuer og accessories til den koldeste tid på året

Til de koldeste dage er en elefanthue perfekt til at holde på varmen, da den dækker både kinder, hage og pande. Elefanthuer fås i flere tykkelser og kvaliteter. Du kan med fordel vælge en uld hue, når vinteren rigtig rusker og sneen falder. Er det knap så koldt, er det fint med en tyndere elefanthue i bomuld. Du kan fuldende vinterpåklædningen med en halsedisse og et par fingervanter-

Solhatte og bøllehatte til sommeren

Når solen skinner, skal de mindste hoveder også beskyttes. Vi har et stort udvalg af strandhatte og solhatte til babyer og børn, som giver den bedste beskyttelse mod solen. 

MarMar Copenhagen tilbyder en solhat med ekstra længde på skyggen i nakken, der sørger for at beskytte mod solen, når der graves huller og bygges sandslotte i timevis. Du finder også klassiske bøllehatte og solhatte i flere designs til både den lille pige og den lille dreng. 

Se hele vores udvalg og gå på jagt efter huer, vanter og pandebånd til børnene fra de bedste mærker. Vi forhandler blandt andet de danske kvalitetsbrands GoBabyGo, Mini A Ture, Müsli by Green Cotton, Petit By Sofie Schnoor, Serendipity, Marmar Copenhagen, Konges Sløjd, FUB og byLindgren.