Design i børnehøjde

Sebra

Sebra

Det danske brand Sebra har siden 2004 designet børneinteriør til stilbevidste forældre. Sebra har fokus på æstetik og kvalitet uden at gå på kompromis med funktionalitet og sikkerhed. Mange af produkterne er håndlavede og størstedelen af sortimentet er produceret i gedigne materialer som træ, uld, genbrugspapir og økologisk bomuld.

Se sortiment
Oliver Furniture

Oliver Furniture

Børnemøblerne fra Oliver Furniture er i høj kvalitet og har et nordisk, klassisk formsprog. Møbeluniverset byder på ikoniske junior-, tremme- og køjesenge, puslekommoder, klædeskabe og reoler. Hele kollektionen er produceret under bæredygtige forhold i Europa.

Se sortiment
Overtøj

Let it rain...

Du kan aldrig helt stole på det danske vejr! Sørg for at de mindste forbliver tørre og varme med overtøj og støvler fra byLindgren, Angulus og Bundgaard.

Udforsk Udforsk
Favorit

Konges Sløjd

Lad dig inspirere af et æstetisk univers med skønne prints og en farveskala, som er yderst forældrevenlig.

Udforsk Udforsk

Eat, Sleep, Repeat

Spisetid børn

Spisetid

Se sortimentet af ammepuder, børnetallerkener, -skåle, -krus og -bestik samt dækkeservietter og hagesmække.

Shop her
Sengetid børn

Sengetid

Shop babyneste, tæpper, svøb, sengetøj, lagner, soveposer og barnevognsudstyr til den udendørs eftermiddagslur.

Shop her

Inspiration til børneværelset

Hos Illums Bolighus kan du finde en masse inspirerende møbler og interiør til børneværelset, når du skal indrette en hyggelig oase til den lille baby, tumlingen eller det lidt større barn. Vi har samlet en række danske kvalitetsbrands, som alle har det til fælles, at de bidrager til et funktionelt børneværelse, som også er kreativt, legende og magisk. 

Vores sortiment indeholder både dekorative elementer som plakater, spejle, uroer, puder og gulvtæpper, men også praktiske ting som belysning og møbler i form af højstole, børneborde, pusleborde, senge og opbevaring, som gør børneværelset præcist så hyggeligt og praktisk, som du ønsker dig. 

Indretning af børneværelse 

Når du skal indrette et børneværelse, som både indbyder til leg, fordybelse og en god nats søvn, så kan du finde alt, du skal bruge lige her. Med et fint skrivebord og en god børnestol kan du skabe de perfekte rammer for, at dit barn kan hygge sig med at tegne, læse, lege med klodser eller spille spil. Se det fine udvalg fra Oliver Furniture, Leander m.fl. Reoler, kommoder og klædeskabe er perfekt til at holde orden på tøj, bøger og legetøj. Er der en baby eller et blebarn i familien, er det selvfølgelig nødvendigt med et puslebord. Hos Illums Bolighus fører vi mange forskellige pusleborde og puslekommoder med masser af opbevaringsplads til bleer, plejeprodukter og babys tøj. 

Opbevaring på børneværelset 

De fleste børn er gode til at lege med en masse forskellige legetøj, men pludselig er det hele spredt over gulvet. Og så bliver det svært at finde bamsen, legoklodserne eller dukketøjet. Netop derfor er praktisk opbevaring alfa omega på børneværelset i det daglige, når der skal holdes styr på legesagerne og når skal ryddes op efter en sjov dag. Se de praktiske og flotte opbevaringskasser og kurve i flet, som pynter så fint på børneværelset. Du finder blandt andet de populære fletkurve med låg fra Cam Cam Copenhagen og Ferm Living Kids, som med deres fantasifulde figurer og naturmaterialer er med til at skabe en magisk stemning på børneværelset.

En god nats søvn for store og små

Børnesengen er et af værelsets vigtigste møbler. Hos Illums Bolighus har vi et stort udvalg af børnesenge fra de kendte brands, som er mestre i at producere børnesenge med et lækkert design og funktionelle detaljer. Til den helt lille baby kan du finde skønne vugger, som er med til at sikre en tryg søvn. Tilføj en sengehimmel for at give det sovende spædbarn endnu mere ro og afskærmning, eller supplér sengen med en uro, som det vågne barn kan ligge og kigge på. Det lille barns første rigtige seng på værelset er typisk en tremmeseng. Her har vi et godt udvalg af tremmesenge, der kan vokse med barnet helt op til juniorseng. Til det større barn har vi halvhøje senge og højsenge, der er ideelle til at skabe mere plads på det lille børneværelse. Brug pladsen under sengen til en hyggelig hule eller til et skrivebord og stol. Du finder også køjesenge til søskendeværelset eller senge i voksenstørrelse med et flot design, der passer ind på børne- eller teenagerværelset. Supplér med en hyggelig lampe, læselampe eller natlampe alt efter barnets behov for læselys eller hyggelys ved sengekanten. 

Gå på opdagelse i de forskellige kategorier under børneværelset: 

Børnesenge

Børnestole

Opbevaringsmøbler

Børneborde

Pusleborde

Lamper til børneværelset

Gulvtæpper

Småopbevaring 

Uroer og holdere

Dekoration