TOP
Filter
34 resultater
Sorter efter

Termotøj til baby og børn

Flotte farver, mønstre og snit

Termotøj er ikke kun praktisk. Der findes enormt mange flotte designs, hvor der er gjort lidt ekstra ud af snit og detaljer. Dine børn vil helt sikkert også elske de flotte farver og mønstre, der præger det moderne udendørstøj fra ByLindgren, Kongens Sløjd og Molo. Alle tre mærker er danske brands, der udmærker sig innovative designs og flotte farver og prints. For eksempel finder du ikke kun ét bud på en lyserød farve, men lyserød i flere varianter med eller uden blomstermønster. Farverne skifter hver sæson, hvilket giver en smuk garderobe til børnene, som er nøje afstemt efter årstidens farver og tidens trends. Til pigerne kan du finde termojakker med a-snit i en lidt længere model end drengenes. Det giver et fint og sødt udseende, som tager fokus fra det praktiske. Til drengene er der struktur i termojakkerne, der gør dem lidt mere rå. De er lidt længere bagtil end fortil, hvilket er praktisk, hvis barnet ikke har termobukserne på. 

Termotøj kan bruges under regntøjet

I Danmark har vi meget skiftende vejrforhold, og det kan være svært at tage højde for, når man pakker børnehavetasken derhjemme om morgenen. Men med et termosæt som base og et sæt regntøj og gummistøvler i garderoben er dit barn godt dækket ind til masser af leg. Små børn elsker at lege i sandkassen i timevis, men de bliver hurtigt kolde i bagen af at sidde på den kolde jord - og et par regnbukser varmer ikke meget. Det smarte ved termobukser er, at de er så bløde i stoffet, at de fint kan puttes inden under regnbukserne, så barnet hverken bliver koldt eller vådt.

Termodragt til timers leg i sandkassen

Til de mindste børn, der stadig kravler eller som lige har lært at gå, er en termodragt rigtig god. Termodragten holder lidt ekstra på varmen og sørger for, at barnet ikke skiller på midten.

Se også vores øvrige udvalg til børnenes garderobe: 

Huer pandebånd og vanter

Strømper og strømpebukser til børn

Gummistøvler og sko

Illums Bolighus tilstræber hurtig levering. Leveringsprisen i Danmark er fra DKK 30,-. Vi tilbyder også 30 dages returret, hvis du fortryder dit køb. Alle varer købt på www.illumsbolighus.dk kan byttes i vores fysiske butikker mod forevisning af faktura.