TOP

Fashionnyheder | Shop nyheder til børn

Shop Sofie Schnoor

Sofie Schnoor

SHOP
Shop ANGULUS

ANGULUS

SHOP
30 dags returret
Benyt det medfølgende returlabel eller returner i en af vores butikker.
Gratis indpakning
Gratis indpakning
Den flotte indpakning er en del af den gode gave.
10% i bonuspoint
Bliv No1 kunde og optjen 10% i bonuspoint.
Click & Collect
Køb online og afhent i din nærmeste Illums Bolighus butik.
NYHED

Dear April

Dear April er en dansk designvirksomhed. Det tidløse og funktionelle design spiller sammen med små detaljer og brandets evne til at fortælle historier.

SHOP

Nyheder fra 3 x favoritter

Shop Sebra

Sebra

SHOP
Shop DAY ET MINI

DAY ET MINI

SHOP
Shop Konges Sløjd

Konges Sløjd

SHOP

BØRN

BØRNETØJ- OG MØBLER BUNDET OP I ÆSETISK KVALITET

I Illums Bolighus har vi et bredt sortiment af børnemøbler, tekstiler og legetøj til børneværelset samt børne-fashion, der alt sammen er nøje udvalgt med omtanke for barnet. Med stort fokus på at børn skal omgive sig i hjemmet med kvalitetsprodukter uden skadelig kemi, hvor de har mulighed for kreativ udfoldelse, leg- samt stille og rolige øjeblikke- byder vi jer velkomne i Illums Bolighus børneunivers, der omfavner æstetiske og gennemtænkte designløsninger til familiens mindste.

STORT UDVALG AF NØJE UDVALGTE BØRNEBRANDS

Vi har håndplukket de førende børnebrands, der alle sammen kan tilbyde stilfulde produkter indenfor bl.a. børneinteriør og fashion. De tilføjer alle noget ekstra til den skandinaviske stil med lækre detaljer og gennemførte løsninger, hvor sikkerheden altid er i top.

Nedenstående er nogle af vores meget populære børnebrands:

Kongens Sløjd, Leander, Marmar Copenhagen, Oliver Furniture & Sebra

Men vi har mange flere udsøgte brands i vores børnesortiment. De kan findes under Brands.

BØRNEMØBLER, TEKSTILER, LEGETØJ OG MEGET MERE

På børneværelset er det vigtigt at skabe et forum, hvor der både er plads til udfoldelse og leg, men også et sted hvor barnet kan trække vejret og bruge tid på fordybelse og ro. Det kan være en svær æstetisk udfordring med legetøj i voldsomme farver, der flyder over det hele. Derfor har vi fokuseret på at nøje udvælge brands, der med en udsøgt og behagelig farvepallette- og med fokus på smagfuldhed og excellent håndværk- tilbyder fine opbevaringsløsninger, hvor barnets favoritter kan gemmes væk eller udstilles, til næste gang det skal tages i brug.

Men børneværelset er ikke bare til leg, det skal også kunne agere soveværelse for de små, og dertil har vi et lækkert tekstiludvalg der bl.a. består af sengehimler, sengesæt, pyntepuder samt et fint udvalg af hovedpuder og dyner. Alt sammen produkter der er skabt til at give dit barn de bedste forudsætninger for en god nats søvn i de bedste og blødeste omgivelser.

Som både nybagte og mere erfarne forældre, kan man til tider blive forbavsede over, hvor meget udstyr der skal erhverves til børnene. Nogle af de vigtigste indkøb, er den helt rigtige børneseng, hvor der skal tages stilling til om man vil starte ud med en fin vugge og sidenhen en juniorseng eller køjeseng. Derudover er det svært at undvære et puslebord, når man har helt små børn i hjemmet, så det er vigtigt at finde et puslebord, hvor den lille kan pusles i rare omgivelser- eventuelt med en uro over bordet, der kan pirre barnets sanser og nysgerrighed.

Både små og større børn kan have brug for et bord på deres værelse, hvor de kan invitere tøjdyr og dukker til te-selskab med fin legemad i træ eller kreativ leg i form af at lægge puslespil, tegne samt anden aktivitet. De større børn kan have brug for et skrivebord, som inviterer barnet til at stille og roligt fordybe sig i sit skolearbejde og måske finde sin indre kreative designer frem.

Ligesom i hjemmets fællesrum og de voksnes soveværelse har børn, når de når en vis alder, brug for at vise hvem de er gennem nøje udvalgte fund, skatte og samlerobjekter. En måde man kan lade barnets personlighed vise, er ved at sammen udvælge fin dekoration til at pryde på hylder og vægge.

Både små som store har brug for børnetøj, der gerne må føles behageligt og lækkert at iklæde sig. I Illums Bolighus har vi et stort fokus på at have et bredt kvalitets-sortiment, der både er i delikate nuancer, moderne, men tidløst, så det kan gå i arv til små søskende eller bekendte, når barnet ikke længere kan passe det. Sortimentet spænder over basistøj, formelt tøj og overtøj og sko.