TOP
Filter
74 resultater
Sorter efter

Bæredygtige luksusdesigns fra AIAYU

AIAYU lader god kvalitet og bæredygtighed være grundpillerne i brandets vision, hvor sansen for både etik og æstetik er høj, og de kreative evner er enestående. Med base i Danmark, hvor den kreative proces finder sted, arbejder AIAYU ud fra idéen om at udforske uudnyttede muligheder og derigennem stadfæste en stærk brandidentitet og give forbrugeren et unikt alternativ. Produktsortimentet er bredt: Fra boligkollektionen DOMUS til sengetøj og loungewear i kollektionen SLEEP og tøj til herrer og damer.  

Bolivia har en særlig betydning for AIAYU. Her startede det hele for mere end et årti siden, og her produceres al strik fra AIAYU stadig - i henhold til europæiske standarder for miljø- og arbejdsforhold. Den udsøgte strik af ulden fra lamaer i Bolivia er dog ikke det eneste sortimentet fra AIAYU byder på. I Indien produceres alle bomuldsvarer fra en certificeret organisk bomuldsplantage, og i Nepal håndspindes og -væves cashmereulden.

Harmonisk søvn med AIAYU sengetøj og nattøj

AIAYU SLEEP er en luksuriøs kollektion af bæredygtigt sengetøj lavet af 100% økologisk bomuld. Her kan du skabe den helt rigtige ramme om den vigtige søvn med eksklusivt sengetøj. Du vil straks bemærke den knitrende, men bløde fornemmelse mod huden med AIAYU sengetøj. Som ved alle items fra brandet er der lagt ekstra meget finesse i farvevalget på sengetøjet. Her kan du afstemme den rolige fornemmelse i dit sovemiljø med din yndlingsfarve. Sengetøjet kommer i en rolig og luksuriøs farvepalet af støvede og blide nuancer af for eksempel lysegul, støvgrøn, lyserød og grå. For den komplette oplevelse kan du iføre dig AIAYU nattøj sammen med sengetøjet. AIAYU pyjamasser er en del af den luksuriøse loungewear kollektion, som er super behageligt og ideelt til de langsomme dage derhjemme. De er lavet af økologisk og GOTS certificeret bomuld. Du kan bruge natskjorter og bukser på kryds og tværs med resten af dine garderobefavoritter.    

Bløde og behagelige AIAYU shorts i økologisk bomuld

Shorts hører hjemme i enhver garderobe, enten til brug på sommerens hede dage, hvor temperaturen er høj, eller på dage, når du kommer hjem efter en hård dag og skal iføre dig noget afslappende. AIAYU shorts er lavet i en behagelig pasform af blød økologisk bomuld, der gør dem lette og åndbare. Shortsene har fine feminine detaljer, så de let kan sammensættes med resten af din garderobe. Brug dem om sommeren med en let skjorte eller til fest med et par høje hæle. Sammensæt dine AIAYU shorts med din yndlings overdel og dine fedeste sko. Du kan også bruge dem sammen med et par flade sandaler til afslappende dage derhjemme. Shop de eksklusive styles fra AIAYU. 

AIAYU clutch i det fineste bolivianske lamauld

En clutch er den klassiske, lille og elegante taske, der kan fuldende dit look. Med en clutch i hånden eller over skulderen har du altid plads til de mest nødvendige ting, når du skal i byen, en tur på café eller er på farten. AIAYU clutches er rummelige, holdbare og elegante små tasker. Taskerne er designet og håndlavede i det fineste luksus uld fra bolivianske lamaer. Tag f.eks. et kig på Helen clutch fra AIAYU i navy, canyon rose og pearl med eller uden kæde. Uanset om du skal bruge en clutch til en kjole eller en clutch, der matcher et par slidte jeans, så finder du med sikkerhed en AIAYU clutch til dig lige her. 

AIAYU skjorter

AIAYU skjorter er skandinavisk minimalisme i sin grundform. Her er ingen overflødige mønstre eller prints, kun ærlige og bløde materialer og et fokus på stilrenhed og kvalitet. bæredygtige materiale. De smukke skjorter er fremstillet i økologisk bomuld, som er blødt og behageligt mod huden. Skjorterne er lette og åndbare og perfekt til alle sæsoner. Du finder både feminine snit og skjorter med lange ærmer og en voluminøs pasform, så du kan style dit look lige som du lyster. Du vil aldrig gå galt i byen med en skjorte fra Aiayu, som er perfekt til alle anledninger og et must-have i enhver garderobe.