TOP
Filter
50 resultater
Sorter efter

Bella Ballou tørklæder, tasker og tøj

Bella Ballou blev grundlagt i 2008 af designerne Pia Grønlund og Tina Steentoft ud fra et ønske om at give kvinder mulighed for at understrege deres personlighed. Grundlæggerne er begge kreative af natur og har arbejdet med grafisk design og tekstiler hele deres liv. Mærket er kendt for de lækre tørklæder, som er fremstillet i den fineste silke og har smukke prints. Siden er kollektionerne vokset med tøj og accessories som tasker, hårpynt og lækre strømper af høj kvalitet. 

Et silketørklæde er som et lille kunstværk 

Det var en udstationering i Kina, som ledte de to kvinder til en livslang fascination af silkens fantastiske fremstillingsproces fra små silkelarver til den fineste silke-metervare. Når silken er skabt, pryder Bella Ballous designer tørklæderne med unikke prints og stærke farvesammensætninger, der er tidløse og smukke. Printet er inspireret af mødet med mennesker og kulturer rundt om i verden Resultatet er et smukt lille kunstværk, som kvinder kan anvende og style på hver deres vis for at opnå sin helt egen personlige stil. Tørklæderne kan bruges i håret, om halsen, over skuldrene, som en sarong eller noget helt femte. Kun fantasien og kvindens egen lyst til at skille sig ud sætter grænserne. 

Bella Ballou - et bæredygtigt valg  

Bella Ballou forholder sig til bæredygtighed gennem hele designprocessen. Det gælder både materialer, leverandører, produktionens miljøpåvirkning og vilkårene for de mennesker, der arbejder i produktionen. Omtrent halvdelen af kollektionen er digitalt printet, da det er en mere bæredygtig produktionsmetode sammenlignet med traditionel silketryk. Der anvendes kun 10 procent trykfarve ved den digitale proces set i forhold til traditionel indfarvning. På flere parametre arbejder Bella Ballou for at forbedre sig og reducere sit aftryk på miljø og CO2. 

Boheme-inspireret tøj fra Bella Ballou 

Det danske brand byder også på tøj, kjoler og kimonoer. Især til boheme-kvinden er der flere smukke bud på et casual og æstetisk og vintage-inspireret look. Det kreative arbejde med grafiske linjer gennemsyrer de smukke kollektioner, uanset om du er på udkig efter prikkede strømper, blomstrede tørklæder eller en farverig tote bag eller shopper. Er du på jagt efter en smuk kaftan, en kimono eller en kjole med smukke farver og prints, så er det nemt at finde det næste stykke modetøj, som samtidig er tidløst og eviggyldigt. Bella Ballou er det perfekte loungewear, da det er behageligt og smukt, men kan også sagtens dresses up, så det passer til en aften i byen. 

Skønne accessories til rimelige priser

Bella Ballou tilbyder lækre og moderigtige accessories i en høj kvalitet i et prisleje, der er tilgængelig for de fleste. Du finder blandt andet den populære taske Bow Shopper, som har en perfekt størrelse til de ting, man skal have med på farten. Det feminine design med den store sløjfe giver en ekstra dimension til den personlige stil. Bow Shopper er skabt i polyurethan, som har en enestående holdbarhed og god fleksibilitet i materialet. Find den perfekte taske eller et smart net til indkøbsturen i vores fine, håndplukkede udvalg fra Bella Ballou.

Vil du se hele vores udvalg af accessories, så tag et kig lige her. Du finder flere muligheder for at understrege din personlige stil: