TOP
Filter
32 resultater
Sorter efter

byLindgren - funktionelt og lækkert overtøj til børn

Hos byLindgren tror de på, at børn kan lege udendørs dagen lang, forblive varme og tørre og samtidig være stilfuldt klædt. Derfor har de grundlagt virksomheden, der har en mission om at skabe funktionelt ude- og overtøj til børn, der samtidig er lækkert designet og rammer børnenes smag. De afdæmpede farver, det nordiske udtryk og det simple og virkningsfulde design tiltaler drenge, piger og deres forældre. byLindgren har både huer, halsedisser, termotøj, regntøj, flyverdragter og vinterjakker, så hvis børnene skal beskyttes godt mod det danske vejr, er byLindgren et godt bud.

Starten på byLindgren

Det er de to søstre Anna og Katrine Lindgren, der står bag børnetøjsmærket byLindgren, som de grundlagde i 2015. De er begge mødre og opdagede i forbindelse med indkøb af overtøj til deres børn, at der manglede noget - der var et hul i markedet så at sige. Der manglede nemlig praktisk og funktionelt udetøj til børn, der både kan bruges til ‘fint brug’ og til leg. De to søstre satte sig for at udfylde dette hul med deres helt eget brand af miljø- og kvalitetsbevidst overtøj, som kombinerer det pæne og det praktiske. 

bylindgren termotøj

Termotøj er et musthave til overgangsperioderne forår og efterår, hvor børn bruger meget tid på udendørs leg i vuggestue, børnehave og skole. Et rigtig godt termosæt er både isolerende, åndbart og vandafvisende. Det har har en effektiv varmeregulering og sætter ingen begrænsninger for fri bevægelighed til leg. byLindgren termotøj er flerlags quiltet, hvilket giver en høj varmeisolering. Overfladen på overtøjet er vand- og smudsafvisende uden at der er brugt flour og andre hormonforstyrrende stoffer. Gør dine børn en tjeneste og køb en varm, blød og komfortabel byLindgren termojakke og termobukser, som kan følge dem på legepladsen og i skolegården. Termojakken er perfekt som en alt-i-en-jakke, der er lige pæn til familiebesøg som på legepladsen. Til pigerne er jakkens snittet tilpasset en mere feminin silhuet end drengenes, som går mere lige op og ned. ​​Der er et bredt udvalg af farver og modeller, så børnene selv kan vælge deres favorit farve og mønster. Farverne er aftemst med hinanden på tværs af produkter, så man let kan mikse og matche overtøjet med fx bukser og hue. 

bylindgren regntøj

Regntøj er uundværligt i det danske, omskiftelige vejr. byLindgren regntøj findes både i PU-kvalitet og Polyester-kvalitet. Regntøj i polyester er et stoflignende materiale, som føles dejlig blødt. Fordelen ved denne type regntøj er, at åndbarheden er helt i top og barnet nemt kan komme af med kropsvarmen. En regnjakke i polyester kan sagtens bruges som forårs- og overgangsjakke, netop fordi den ikke ligner en decideret regnjakke. Regntøj i PU-kvalitet (gummi) er 100% vandtæt, men ikke så åndbart som polyester. PU-regntøj kan med fordel benyttes af børn, som færdes meget ude, fx hvis du har et barn i skovbørnehave. Til de mindste børn (op til 4 år) er regnbukserne forsynet med seler, for at beskytte ryg og mave mod regn og kulde, hvis jakken skulle glide lidt op.

Husk at du som hovedregel bør vaske børnenes overtøj så lidt som muligt - det skåner miljøer og forlænger tøjets levetid. Nøjes med at ryste regntøjet, når det er tørt eller tør det af med en fugtig klud. 

Dit barn kan begynde sit eventyr med by Lindgren. Find huer, halstørklæder, overtøj, udetøj og vinterjakker, der passer til al slags vejr og altid ser klædeligt ud.

Har du brug for flere ting til børnenes garderobe? Se vores kategorier med

Gummistøvler og sko

Strømper og strømpebukser

Huer, pandebånd og vanter

Cykelhjelme