Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

CARL HANSEN & SØN

Carl Hansen & Søn er i dag verdens største producent af møbler tegnet af Hans J. Wegner, men møbelvirksomheden producerer også klassikere tegnet af Mogens Koch, Kaare Klint og Ole Wanscher. Ambitionen hos Carl Hansen & Søn er at fremstille æstetisk smukke møbler i høj kvalitet og videreføre de håndværksmæssige traditioner gennem ansvarlige produktionsprocesser og bæredygtige materialer. 

CARL HANSEN & SØN

Loungestole     |     Spisebordsstole     |     Spiseborde     |    Skriveborde     |    Sofa- & sideborde     |    Havemøbler     |    Skamler & taburetter     |    Reoler & skænke     |    Børnemøbler     |    Hynder

Tilbage til brandoversigt

Carl Hansen & Søn - over 100 års erfaring med dansk design

Historien bag Carl Hansen & Søn startede helt tilbage i 1908.

Den danske møbelsnedker Carl Hansen åbnede her sit første møbelværksted på Fyn, som siden da har udvidet sig til den store koncern de er i dag.

Allerede fra starten var Carl Hansens vision at skabe møbler uden at gå på kompromis med kvalitet, samt altid være nytænkende i sine designs.

Måden han gjorde dette på var ved inddragelse af erfarne designere, som gav hans møbeldesigns en ny og unik vinkel.

En af disse designere var selveste Hans J. Wegner, som i stor grad har påvirket Carl Hansen & Søns udvikling over årene.

I 1949 startede sønnen af Carl Hansen, Holger Hansen, samarbejdet med Hans J. Wegner, som bl.a. Resulterede i designet af den berømte y-stol.

Y-stolen bliver fortsat produceret i dag, og er uden tvivl en af Carl Hansen & Søns mest succesrige designs, samt en af de mest ikoniske stole designs i verden.

Udover Hans J. Wegner har Carl Hansen & Søn gennem årene samarbejdet med en række andre kendte designere som Kaare Klint, Ole Wanscher, Tadao Ando, Mogens Koch, Frits Henningsen, Børge Mogensen, Morten Gøttler og Anker Bak.

I dag er virksomheden blevet overtaget af Carl Hansens barnebarn, Knud Erik Hansen som i nyere tid har fokuseret på at udvide virksomheden til det internationale marked.

I dag sælges møblerne fra Carl Hansen & Søn fysisk over hele verden, i deres butikker i storbyer som San Francisco, New York, Osaka, Tokyo, Milano, London, Oslo, Stockholm og selvfølgelig København.

De flotte møbler sælges både privat, men findes også i utallige restauranter, hoteller, konferencecentre og sågar lufthavne verden over.

Find også kollektioner fra andre kendte danske designvirksomheder hos Illums Bolighus som:

Carl Hansen & Søn loungestole

De flotte og ikoniske loungestole fra Carl Hansen møbler findes i en lang række lokaler rundt om i verden, lige fra store konferencecentre til hoteller og lufthavne.

Mange af disse loungestole er designet af selveste Hans J. Wegner, som siden 1949 har skabt utallige designs for både Carl Hansen & Søn samt mange andre danske designvirksomheder.

De mange designs må siges at være meget forskellige på hver sin måde, hvor nogle er utrolig traditionelle med pinderyg eller flettet papirgarn.

Modsat finder du også en række moderne læderstole med fødder i rustfrit stål.

Farverne er utrolig præget af den nordiske stil, og er typisk meget afdæmpede i forskellige naturlige træ-nuancer samt farver som sort, grå, cognac og bordeaux.

Carl Hansen & Søn spisebordsstole

Når det kommer til spisebordsstole fra Carl Hansen & Søn kan man på ingen måde komme uden om at nævne y-stolen.

Dette helt ikoniske stoledesign er i dag, næsten 70 år efter lanceringen, stadig en af de mest velkendte stoledesigns i både Danmark, men også resten af verden.

Designet i den berømte y-stol er det samme som fra dengang, men der er tilføjet en masse farver over årene for at give stolen nyt liv til de moderne tider.

Udover y-stolen finder du også en lang række andre spisebordsstole fra Carl Hansen & Søn, heriblandt modeller som CH20, CH23, CH24, CH26, CH36, CH37, CH46, CH47, PK1 og BM1106.

De fleste af spisebordsstolene fra Carl Hansen møbler er udført i olieret træ samt flettet papirgarn som stolens sæde.

Derudover er udvalgte stole også designet i pulverlakeret metal med en ryg samt sæde i flagline.

Carl Hansen & Søn spiseborde

Møbler i træ må uden tvivl siges at være Carl Hansen & Søns absolut stærkeste side, og dette ses tydeligt i deres kollektion fra flotte spiseborde i træ.

De fleste af disse borde er, som meget andet fra Carl Hansen & Søn, designet af den berømte designer Hans J. Wegner.

De passer dermed helt perfekt til samtlige spisebordsstole fra Carl Hansen & Søn, men kan også blandes med stole fra andre møbelproducenter.

Bordene fås i forskellige modeller hvor der er brugt både eg og valnød med forskellige behandlinger.

Det flotte behandlede træ giver møblerne en robusthed samt et udseende som er med til at give dem den ypperste kvalitet.

Carl Hansen & Søn sofaborde

Ønsker du flotte sofaborde i behandlet træ, så har Carl Hansen & Søn uden tvivl et sofabord der vil falde i din smag.

Deres ikoniske designs som det smukke “ægypterbord”, af Mogens Lassen, giver selv de mest naturlige og stilrene materialer helt nyt liv og skaber et unikt udtryk til din stue.

Ønsker du et glas bord, kan du få CH106 sofabordet, som er designet i glas og rustfrit stål af selveste Hans J. Wegner.

Ligegyldigt hvilken sofa du har, kan du uden tvivl passe en af de flotte sofaborde fra Carl Hansen & Søn ind i din boligindretning.

Deres designs er utrolig nemme at sammensætte med alle slags møbler, og er især egnede til dig som sætter pris på skandinavisk kvalitet og design.

Carl Hansen & Søn skriveborde

Der findes næppe en kollektion af møbler som har større navne end de flotte skriveborde fra Carl Hansen & Søn.

I denne kollektion finder du nemlig skriveborde designet af nogle af den danske designhistories absolut mest anerkendte designere, nemlig Hans J. Wegner, Poul Kjærholm og Arne Jacobsen.

Hvis du mangler et skrivebord til kontoret, og ikke vil gå ned på kvalitet og design, så er et skrivebord fra Carl Hansen & Søn det oplagte valg.

Med materialer i allerhøjeste kvalitet, samt designs fra nogle af den danske histories mest kendte designere, får du et skrivebord som du kan bruge i utallige år fremadrettet.

De har allerede bevist at de kan klare testen mod tiden, og er stadig mange år efter deres første udgivelse. fortsat populære på kontorer rundt om i verden.

Carl Hansen & Søn havemøbler

Med deres overvældende viden når det gælder møbler i træ, er det ingen overraskelse at Carl Hansen & Søn har valgt at skabe en kollektion af flotte havemøbler i træ.

Med brug af især teak har de skabt en række flotte stole, borde, bænke og skamler som egner sig perfekt til brug i haven eller på terrassen og altanen.

Havemøblerne fås med tilhørende hynder så du får den bedst mulige komfort når du benytter de flotte møbler.

Få alt lige fra en hængende bænk, loungesofa/stol, spisebordsstol og en utrolig flot solseng fra Carl Hansen & Søns kollektion af havemøbler.

Carl Hansen & Søn skamler & taburetter

Som fodstøtte eller siddeskammel finder du hos Carl Hansen & Søn en række utrolig flotte og robuste skamler, taburetter og foldestole.

Disse skamler er typisk designet i træ eller rustfrit stål med en tilhørende polstring til komfort.

Skamlerne passer perfekt som fodstøtte til de flotte loungestole fra Carl Hansen & Søn, men kan også bruges til at sidde på for sig selv.

Carl Hansen & Søn reoler & skænke

En god skænk og reol er nærmest uundværlig når det gælder flot opbevaring i hjemmet.

Det er nemlig rart at have et møbel man kan gemme ting i, som samtidigt er flot at kigge på.

Netop dette har Carl Hansen & Søn opnået ved at udvikle en række reoler og skænke i flotte behandlede træsorter som eg og valnød.

Gem dine ting og sager af vejen og få samtidigt et møbel som giver et fantastisk udtryk i din samlede boligindretning med en skænk eller reol fra Carl Hansen & Søn.