Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Carl Hansen & Søn Spiseborde

BM1160 Jagtbordet     |     CH327     |     CH337     |    CH338     |    CH339     |    SH900 Extend Table

Tilbage til Carl Hansen & Søn

Få et holdbart og smukt spisebord fra Carl Hansen & Søn

På denne side finder du Illums Bolighus’ udvalg af flotte spiseborde fra Carl Hansen og Søn.

Disse borde er alle designet af velkendte danske designere, heriblandt den berømte designer Hans J. Wegner. Bordene er en perfekt blanding af unikt design samt materialevalg i topkvalitet.

Du får et bord der holder utrolig længe, og som egner sig til samtlige begivenheder, heriblandt hverdagsmåltider og diverse festlige sammenkomster.

De fleste af disse spiseborde kan forlænges for at gøre plads til endnu flere mennesker, eller blot stå i deres originale længde til hverdagsbrug.

Brugervenlighed og funktionalitet må siges at være i top, også selvom nogle af disse borde er designet for over 70 år siden. Den danske designfilosofi leves videre ved flotte designs som dem du finder i de smukke spiseborde fra Carl Hansen og Søn.

CH327 Spisebord

CH327 spisebordet er designet af Hans J. Wegner og er helt tilbage fra 1962. Dette bord er udarbejdet i robust træ med flotte afrundede former og kanter samt runde ben som spidser til mod gulvet i bunden.

Bordet passer til 6 personer og har et smukt klassisk design med en flot bordplade der nærmest ligner den svæver over bordets underside. Bordet fås i forskellige former for træ, heriblandt sæbebehandlet bøg, olieret eg samt sæbebehandlet eg.

BM1160 Jagtbordet

Jagtbordet er et meget ikonisk og traditionelt spisebord designet af Børge Mogensen. Dette bord kunne ses til Københavns Snedkerlaugs udstilling tilbage i 1950 og har lige siden været et historisk standpunkt for kvalitet og dansk design når det gælder spiseborde.

Jagtbordets form er meget smal i designet hvilket gør det velegnet til mindre rum i hjemmet, og giver mere plads til andre møbler. Bordet er stabilt grundet de to metalstænger som forbinder bordpladen med stellet.

Dette sikret både bordets stabilitet, men giver det også et utrolig smukt design som er meget unikt og rustikt i sit udtryk.

Jagtbordet fås i forskellige modeller hvor træsorten samt metallet der er brugt kan skifte, her er et nemt overblik:

  • Jagtbordet i hvidolieret eg og messing
  • Jagtbordet i hvidolieret eg og stål
  • Jagtbordet i olieret valnød og messing
  • Jagtbordet i valnød og stål
  • Jagtbordet i olieret eg og messing

CH337 Spisebord

CH337 spisebordet fra 1962 er endnu et spisebord designet af Hans J. Wegner og er udført i massivt træ. Bordet er som udgangspunkt småt i sit design, men kan forlænges fra at have plads til blot 4 personer og helt op til 12 personer. Dermed får du et bord som både egner sig til hverdag og fest, og du kan nemt justere størrelsen præcist når du ønsker det.

Bordet fås i robust og smukt egetræ med en olieret overfladebehandling som sikrer bordets langvarige levetid.

CH338 Spisebord

CH338 bordet er en længere variant af Hans J. Wegners CH337 spisebord som i sin normale størrelse har plads til flere personer end den mindre model. Bordet har uden forlængning plads til 6 personer i stedet for 4, men kan også udvides til at have plads til op til 12 personer.

Bordet fås i en flot sæbebehandlet eg som sikrer bordets smukke overflade og holdbarhed til brug i mange år.

CH339 Spisebord

Ja der var simpelthen behov for endnu en større version af det ikoniske CH337 spisebord.

Med dette spisebord sikres plads til helt op til 8 personer i dets originale størrelse, hvilket er større end de forrige versioner af dette ikoniske spisebord. Ligesom de andre størrelser er bordet her designet af Hans J. Wegner, og denne variant fås ligesom det forrige i en smuk sæbebehandlet eg.

Bordet er perfekt til den store kernefamilie, og egner sig også helt perfekt til de store fester hvor der er behov for plads til mange omkring spisebordet.

SH900 Extend table

SH900 spisebordet er designet af den dynamiske designduo Strand + Hvass og er et minimalistisk svar på et moderne spisebord. De rene linjer i dette bord sammen med dets utrolige stabilitet og robuste design giver det et udtryk udover det sædvanlige.

Som navnet indikere kan dette bord forlænges, hvilket gøres med et smart skjult foldesystem.

Med dette system har du adgang til nogle indbyggede plader til at forlænge hver ende af bordet, så du har plads til mange personer.