Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Børnemøbler

FDB P9 Børnestol

Det kan være ualmindeligt svært at finde børnemøbler, der både behager husholdningens ældre og yngre medlemmer. Børnemøbler er ofte lavet med funktionalitet eller æstetik i mente, men desværre ikke begge. Dette har FDB Møbler lavet om på.

Leder du efter nogle ekstraordinært flotte børnemøbler? Så har Børge Mogensen reddet din dag. P9 børnestolen fra FDB Møbler giver dig mulighed for at indrette dine børns værelser med ægte nordisk design, kvalitet og funktionalitet.

P9 Børnestolen blev designet helt tilbage i 1946. På trods af de mange år på bagen, er stolen stadig enormt relevant og tidssvarende. Børnemøbler fra FDB Møbler giver en unik diversitet på børneværelset, ligesom at de kan indgå harmonisk med hjemmets øvrige indretning.

P9 Børnestolen fra FDB Møbler fås i 3 farver: Rød, blå og natur. Det anbefales, at man blot rengører og vedligeholder med en fugtig klud.

FDB P10 Børnebord

Hvis man allerede har taget et godt kig på børnestolene fra FDB Møbler, så er det kan naturligt, at man også overvejer det tilhørende bord, der passer til børnestolene. Bordet er ligeledes designet af Børge Mogensen, der har holdt en klar rød tråd mellem de forskellige elementer.

Bordet fås i de samme farver som stolene, nemlig rød, blå og natur. FDB børnebordet er produceret i lakeret bøg, hvilket både bidrager til funktionaliteten, æstetikken og holdbarheden.

FDB P11 Børnebænk

Der er intet så charmerende som en bænk. Skulle man endelig pege på noget, så må det være en børnebænk. Hvis du leder efter en af de ubestridt flotteste børnebænke på markedet, så tag et kig på Børge Mogensens børnebænk.

Den nye relancerede serie, der består af stolene, børnebordet og bænken, udgør en helt enestående børnemøblement, der ikke er set før eller siden. Bordet er, ligesom de øvrige børnemøbler fra FDB Møbler, produceret i lakeret bøg.

Bordet fås i tre farver: Rød, blå og natur.

FDB Børnemøbler af Børge Mogensen

Børge Mogensen er muligvis den mest kendte designer, der nogensinde har været igennem FDB Møblers organisation. Igennem mange år arbejdede han som leder af tegnestuen for FDB Møbler, hvilket han gjorde med stor succes og flittighed.

Blandt hans mange, mange møbler, formåede han også at designe disse børnemøbler, der opfylder samme filosofi og krav som hans andre møbler. Møblerne skal laves ordentligt, pænt, i god kvalitet, til det jævne folk, og så skal det være til at betale.

Dette var de ting, der gennemsyrede tankerne bag FDB Møbler, og børnemøblerne fra Børge Mogensen er ingen undtagelse.