Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Bordtekstiler

Giv spisebordet et stemningsfuldt udtryk med bordtekstiler fra FDB Møbler

Hvis du har et spisebord, som står og mangler en fantastisk flot dug, så er du landet på den helt rette side.

FDB Møbler har nemlig udover spiseborde også tilhørende duge og andre tekstiler, som kan være med til at fuldende dit middagsbords udtryk.

Hvis du er interesseret i et spisebord fra FDB Møbler kan du se vores udvalg her: FDB Møbler Spiseborde

I denne kategori finder du udover flotte duge i forskellige farver også nogle utroligt eksklusive mundservietter, som er perfekt til dig, som gerne vil imponere dine middagsgæster.

R1 Olga dug

Med R1 Olga dugen fra FDB Møbler får du en utroligt flot dug, som er et sandt ikon, når det gælder borddækning i de danske husstande. Dugen er klassisk i sit udseende og skaber ægte, dansk middagsstemning både til hverdag og fest. Dugen består af det ikoniske, ternede mønster, hvor tætte, hvide striber skaber store tern i både hvid samt farven på selve dugens baggrund.

Dugen her blev skabt af Vibeke Rohland, som efterhånden er anerkendt som en af de førende tekstildesignere i landet. Hun har med denne dug formået at skabe en modernisering af ikoniske danske duge, som vi kender dem, og i noget af det bedste materiale, man kan forestille sig.

Et sandt bevis på, hvordan dansk design kan være både moderne, traditionelt men samtidigt unikt.

Dugen kan købes i forskellige farver som rød, grøn, blå, hvid og grå.

R2 Olga mundserviet

I denne kategori finder du også de fine R2 Olga mundservietter.

Disse mundservietter er, ligesom Olga dugen, designet af Vibeke Rohland og er endnu engang et sandt udtryk for, hvordan simpelt design og materiale i god kvalitet kan skabe noget helt unikt.

Disse mundservietter er meget traditionelle og minder meget om de mundservietter, som blev brugt på fine restauranter tilbage i tiden.

Hvis du ønsker et traditionelt udtryk i din borddækning enten i hverdagen eller til dine middagsgæster, så er Olga mundservietten yderst velegnede.