Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Fade & skåle

Giv din borddækning et farverigt udtryk med fade og skåle fra FDB Møbler

Med skåle og fade fra FDB Møbler får du en fantastisk mulighed for at gøre borddækningen lidt mere spændende. De skåle og fade, du finder i denne kategori, er utroligt simple og elegante i deres design, og kan købes i behagelige farver.

Fadene og skålene er designet af Sarah Oakman, som er en ung keramiker fra Nexø på Bornholm.

Hun har formået at skabe en kollektion af skåle og fade, som virkelig udtrykker både specifikt dansk, men samtidigt også nordisk design. Hun har formået at skabe et design, der samler alt det minimalistiske og stilrene, som vi kender fra 50´erne og frem til 70'erne, men stadig med et moderne udtryk.

Ligesom den berømte Margretheskål er fadene og skålene i denne kollektion et bevis på, at enkelthed og funktionalitet er noget især danskere, men også folk i resten af verden, sætter pris på.

Sarah Oakman valgte at blive på Bornholm, efter hun gjorde sine studier på Designskolens keramiklinje på Bornholm færdige. Det må siges at være utrolig heldigt, da vi nok ellers ikke havde fået disse utrolig flotte produkter, hvor du måske kan kende farverne fra den smukke natur på Bornholm.

Denne såkaldte Konus serie af fade og skåle er en fantastisk tilføjelse til borddækningen, og kan bruges både i hverdagen, men egner sig også perfekt til det fine middagsselskab. Stilrenhed og funktionalitet er blot to af de fantastiske egenskaber, du får ved brugen af skåle og fade fra Konus serien fra FDB Møbler.

S6 Konus keramik skål

Keramik skålen i Konus serien er perfekt til servering af diverse salater, pastaretter eller alt andet, du kunne forestille dig. Skålen er, som alt andet i denne serie, stilren i sit udtryk og kan fås i flotte nedtonede farver som creme, sort, blå og grøn.

Imponér dine gæster ved at servere i denne flotte keramik skål.

S4 Konus keramik fad - rundt

I Konus serien kan du også finde to fade i forskellige former. Vi starter med versionen af fadet, som er helt rundt. Dette fad er 40 cm i diameter og er dermed velegnet til at servere diverse ting som fx kød, kartofler eller endda forskellige anretninger af kager og andre desserter.

Fadet kan købes i farverne grøn, blå, creme og sort.

S4 Konus keramik fad - ovalt

Til sidst har vi den ovale version af Konus fadet, som måler 60 x 30 cm. Fadet her er ganske oplagt som både salatfad eller dessertfad og passer dejligt ind i borddækningen grundet sin ovale form.

Du kan købe dette ovale fad i samme farver som det forrige; grøn, blå, creme og sort.