Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Hynder

Hynder fra FDB Møbler - ekstra komfort og stil

Med de mange hynder fra FDB Møbler får du muligheden for at tilføje endnu mere komfort samt et nyt udtryk til både dine FDB Møbler Spisebordsstole, Sofaer samt Bænke.

Hvis du er til en mere polstret siddekomfort kan du med fordel anskaffe dig en hynde, der passer til dit møbel, som giver en væsentlig mere behagelig siddeoplevelse til dine muskler og led. Hynderne findes i traditionelle nordiske farver som petroleumsgrøn, grå og sort, så de passer perfekt til udtrykket i møblet, som de hører til.

Der er som alt andet fra FDB Møbler heller ikke gået på kompromis med kvaliteten samt bæredygtigheden i de forskellige hynder i denne kategori. Eksempelvis er deres Flid hynder fremstillet af 100 % genbrugsmateriale.

Dermed går FDB Møbler igen forrest, når det gælder ikke blot kvalitet og bevarelse af ægte dansk design, men også den nødvendige fokus på bæredygtighed for at hjælpe med at sikre en bedre fremtid.

Så hvis du ønsker yderligere komfort eller blot et nyt og lidt mere unikt udtryk til dine FDB Møbler, så er der helt sikkert noget for dig i denne kategori.

R6 Radius hynder

Radius hynden findes både i filt og læder og passer til Radius Bænken fra designerne Diana Claudia Mot og Isabella Bergstrøm.

Med filthynden får du et ægte skandinavisk look med den ikoniske, grå farve, som passer perfekt til Radius Bænkens flotte egetræ. Filthynden kan købes i både grå eller grøn.

Du kan også vælge en hynde i læder for at få et mere sofa-agtigt look til din Radius Bænk. Læderhynden er utrolig holdbar og yder en god siddekomfort - en perfekt blanding af slidstærkt materiale og stilrent udtryk.

Radius læderhynden findes i enten farverne sort eller cognac.

Begge hynderne udfylder en rektangulær del af Radius Bænken og efterlader en lille halvcirkel i venstre side, så du frit kan placere skåle, vaser eller andet i dette område.

R5 Nøje hynder

Nøje hynderne passer til de ikoniske spisebordsstole samt gyngestole fra FDB Møbler.

De flotte træstole kan udstyres med en Nøje hynde for at øge komforten og er især et populært valg til J52G gyngestolen for at få endnu mere komfort i den behagelige stol.

Der findes 3 versioner af Nøje hynder fra FDB Møbler:

  • R5 Nøje hynde til J46. Denne Nøje hynde passer til den ikoniske J46 stol og giver det velkendte møbel et nyt udtryk, men stadig det traditionelle og stilrene look. Denne hynde egner sig perfekt til dig, som ikke er helt tilfreds med komforten i de traditionelle pindestole. Disse hynder findes i både farverne sort og cognac.
  • R5 Nøje hynde til J52G, J52B og J67. Denne hynde ligner den forrige utroligt meget, men er designet en smule anderledes, så den i stedet passer til både J52B, J52G samt J67 stolene. Hynden her findes også i farverne sort eller cognac.
  • R5 Nøje hynde til J52D. Den sidste nøje hynde i denne kollektion passer til den ikoniske J52D bænk fra Børge Mogensen. Hynden giver som de andre hynder i kollektionen en bedre siddekomfort samt et mere kraftfuldt udtryk til møblet. Hynden her findes også i de populære farver sort eller cognac.

R4 Flid hynder

Flid hynderne findes i 2 varianter, hvor den ene passer til J46 stolen, og den anden passer til både J52D, J52B og J67 stolene.

Begge varianter af Flid hynder fra FDB Møbler er fremstillet i 100 % genbrugsmateriale og giver stolene et meget unikt udtryk og øget siddekomfort.

Flid hynden til J46 findes i farverne: Grå/grøn, grå/sand og brun/bordeaux

Flid hynden, som passer til J52B, J52G og J67, kan købes i Illums Bolighus i farverne: Brun/bordeaux, grå/grøn og grå/sand.