Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Knager

Skab en moderne garderobe med knap knager fra FDB Møbler

En knap knage er en unik mulighed for virkelig at sætte et personligt præg på både din garderobe eller andre rum i hjemmet. De smarte knap knager bruges eksempelvis til at hænge sin hat, taske, tøjbøjle, canvaspose eller andre ting på og er en flot måde at bevare sine garderobeelementer på.

Det bedste ved denne form for knage er den unikke mulighed til at placere den, stortset lige hvor du har lyst.

Du kan skabe helt unikke garderobeudtryk, som helt sikkert vil få dine gæster til at bemærke den unikke indretning, som bliver skabt ved brugen af knap knager.

Derudover er knap knager især gode til at hænge sine håndtasker på, så du altid ved, hvor du har den. Du kan også bruge knap knagerne i andre rum som fx soveværelset, hvor du kan hænge dine skjorter på bøjler, kjoler og meget andet. Dermed kan du fremvise dine yndlingsbeklædningsgenstande på en utrolig flot og stilren måde.

Knap knagerne findes i både en lille, mellem og stor udgave i farverne mørkegrå og mørkeblå.

Til dig, som gerne vil have lidt af hvert, kan du også købe en blanding af de tre størrelser, så du både får en stor, mellem og lille knap knage i samme køb.

Hvis du ønsker frihed, hvor kun fantasien sætter grænser til din boligindretning, så er knap knager fra FDB Møbler helt sikkert noget for dig.

Designeren af knap knagen - Tom Stepp

Tom Stepp blev født i 1950 og er uddannet på Kunstakademiet.

Tom Stepp går meget op i moderne udtryk, men ønsker samtidig også en god funktionalitet i de produkter, han skaber. Dermed er han meget på lige fod med andre designere hos FDB Møbler, da han ikke går på kompromis med kvalitet og funktionalitet og samtidig formår at skabe unikke knager, som virkelig kan være med til at sætte præg på boligindretningen.

Udover disse flotte knap knager har Tom Stepp b.la. også designet den populære Yak stol.

Du kan finde Yak stolen og mange andre spisebordsstole her: FDB Møbler Spisebordsstole