Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Lænestole & loungestole

Lænestole & Loungestole fra FDB møbler - Kvalitet og design i særklasse

Lænestole og loungestole fra FDB Møbler er alt det bedste inden for traditionelt dansk og skandinavisk design. Stolene er skabt af ikoniske danske designere og arkitekter, som igennem tiden har sat deres præg på den danske designhistorie.

I denne kategori finder du alt fra ikoniske lænestole i pindedesign til polstrede loungestole.

Med lænestole og loungestole fra FDB møbler kan du helt sikkert finde en designerstol, der falder i din smag. Udvalget består af alt lige fra stole i traditionelt skandinavisk design til stole med inspiration fra det fjerne østen.

Mange af disse stole kan sammensættes med sofaer i samme design. Se eventuelt vores udvalg af sofaer fra FDB Møbler her: FDB Møbler sofaer

J52G Gyngestol

Denne gyngestol, der er designet af Børge Mogensen, er en “fætter” til hans ikoniske spisebordsstol J52B. Stolen er en yderst traditionel gyngestol med det ikoniske pindedesign, som gør stolen utrolig let, men samtidig solid og komfortabel.

Som FDB møbler selv siger, er det nærmest fysisk umuligt at sidde i denne stol uden at slappe af. Stolen skaber en helt naturlig rytme, som kan få selv de mest stressende tider til at se lidt lysere ud.

Du kan få denne ikoniske gyngestol i både grå, bøg, hvid eller sort.

J166 Jørna Lænestol

Jørna lænestolen er designet af Poul M. Volther helt tilbage i 1952. Stolen er desuden navngivet efter Poul M. Volthers kone, da det var hendes foretrukne stol i familiens stue.

Poul skabte derfor denne stol, som er udstyret med ternet hestedækkenstof, som giver en fantastisk komfort, samt et design med elegante linjer.

L603 Lænestol

Denne lænestol i sort læder er en ikonisk stol designet af Erik Wørts, der passer til hans sofaer i samme design. Stolen fungerer både sammen med de lignende sofaer, men kan også sagtens bruges alene. Stolen er utrolig elegant i sit udseende, og er både robust, men samtidig yderst komfortabel.

L603 lænestolen findes i både sort og cognacfarve.

L33 Gesja Lænestol

Gesja lænestolen er designet af arkitekterne Foersom og Hiort Lorenzen og betegnes ofte som en lillebror til deres tre-personers sofa, som har et lignende design. Stolen kan bruges både sammen med tre-personers sofaen eller stå for sig selv og danne sit eget unikke udtryk.

Stolen findes i meget traditionelle farver inden for skandinavisk design - grå, lysegrå og petrolblå.

J146 Lænestol

J146 lænestolen er en meget enkel, men samtidig utrolig veludført, stol, der er designet af Erik Ole Jørgensen. Stolen var en af de første eksempler på en lænestol, som ikke behøvede at være en stor polstret og tung stol.

Erik Ole Jørgensen formåede i stedet at skabe denne væsentlig mindre stol, som stadig har den gode komfort, man finder i store polstrede lænestole. J146 lænestolen findes i forskellige farver som eg/okkergul, eg/støvet blå, eg/antracitgrå og mange flere.

L32 Suru Loungestol

Suru loungestolen er skabt af designeren Carina Maria, og er hendes bud på en sammensmeltning af Japansk og Skandinavisk design. Stolen er i sit design meget stilren, forholdsvis enkel og består af meget få dele.

De to “skaller” i form af ryggen og sædet skaber en meget unik og stilren stol, som er særligt afslappende at sidde på. Du kan få denne stol i både grå, grå/blå og grå/rosa.

J82 Loungestol

Jørgen Bækmarks J82 loungestol er en efterfølger af hans ikoniske J80 spisebordsstol.

Loungestolen bibeholder det ikoniske design fra J80 stolen, men har fået tilføjet endnu mere komfort i form af elegante og komfortable armlæn, samt udvidet stolens bredde betydeligt.

Resultatet er en loungestol i samme traditionelle stil, men med en komfort ud over det sædvanlige. Stolen findes i traditionelle farver som sort, sort/natur og den ikoniske eg.