Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Lamper

Belysning i unikt design med lamper fra FDB Møbler

Når det gælder lamper, finder du hos FDB Møbler lamper, som er en fantastisk blanding af traditionelle nuancer, men med moderne ændringer, som gør dem unikke og æstetiske. Lamperne er velformede og passer i alle former for boligindretning.

Det er svært at konkludere, om lamperne fra FDB Møbler er gammeldags eller moderne, da de er så velafbalancerede, at man får noget, der ligner en retrolampe, men med et overraskende moderne udtryk.

En gulvlampe eller andet fra FDB Møbler vil helt sikkert være med til at fuldende udtrykket i eksempelvis din dagligstue, dit køkken eller hvilket som helst andet rum, hvor du ønsker belysning, men samtidig et flot udtryk til rummet.

U5 Hiti gulvlampe

En af de absolut mest unikke lamper må siges at være denne gulvlampe, som er en af de bedste eksempler på, hvordan man kan tage et traditionelt udtryk og skabe noget helt nyt og unikt.

Lampen er skabt af de to designere Phillip Bro og Dögg Guðmundsdóttir, som har fået inspiration fra især M. Volther. De to designere var utroligt glade for M. Volthers ikoniske pindestol “J46”, som kom på markedet i 1946.

Du kan finde J46 stolen og mange andre ikoniske spisebordsstole her: FDB Møbler Spisebordsstole

Dette ses tydeligt, når man betragter Hiti lampen, da den besidder et lignende tyndt pindedesign, som drager direkte inspiration fra J46 stolen. Derudover er selve lampens glas helt unikt, da det har en meget speciel, oval form.

Lampen er fremstillet af mundblæst glas, og med sine ovale form skaber den et utroligt godt lys, som egner sig perfekt til belysning af hele rummet. De to designere Phillip Bro og Dögg Guðmundsdóttir har virkelig forstået at kombinere det bedste fra flere verdener.

Phillip Bro, som er født i Australien, men har boet i Danmark det meste af sit liv, har arbejdet med dansk design i mange år og samarbejdet med nogle af de allermest kendte designbrands.

Dögg Guðmundsdóttir kommer fra Island, og hun har arbejdet især med nordisk og specifikt islandsk design i mange år.

Sammen har de utroligt godt kendskab til nordisk design, men kommer også med forskellige værdier.

Det er netop kombinationen af disse værdier, som har skabt Hiti serien af lamper, som er en helt ny æra af unikke lamper, der bibeholder alt det, vi kender fra traditionelt dansk design, men kombineret det med både moderne dansk, men også nordisk design.