Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Opbevaring

Få styr på tingene med opbevaringsmøbler fra FDB Møbler

Opbevaring er noget, de fleste har brug for, når det gælder boligopsætningen som helhed.

Er du eksempelvis glad for bøger, er et godt opbevaringsmøbel utrolig vigtigt for at holde styr på dine bøger, så de ikke ligger og roder og risikerer at blive beskadiget. Det kan også være, at du har en masse fine tallerkner, skåle, smykker eller næsten alt andet, du kunne forestille dig, som har brug for opbevaring i ny og næ.

Lige meget hvad er der næsten altid brug for opbevaring af diverse ting i hjemmet, og derfor er det også rart at have opbevaringsmøbler, som passer godt ind i hjemmets overordnede udtryk og indretning.

Med opbevaringsmøbler fra FDB Møbler får du opbevaringsmuligheder i utroligt flotte og simple designs med flotte naturlige træfarver.

B98 Bogkasse og sokkel

B98 bogkassen og den tilhørende sokkel er designet af den anerkendte designer Mogens Koch helt tilbage i 1944.

Bogkassen er designet med meget faste nordiske samt danske værdier for øje, og det ses tydeligt i det simple og funktionelle design.Reolen her er en sand klassiker og findes stadig mange år efter i utallige kontorer og husstande i både Danmark og resten af verden.

Designet er utrolig smart, da du med både reolen og soklen helt selv kan bestemme, hvordan du vender reolen. Der er dermed ingen rigtig eller forkert måde at opsætte denne smarte reol, og det er op til dig selv, hvordan du ønsker at placere den, så det passer lige netop din boligindretning perfekt.

Den smarte sokkel sikrer, at du kan opdele reolen i flere mindre rum, så du nemt kan sortere det, du ønsker at opbevare i den.

Alt i alt er reolen en helt fantastisk løsning til opbevaring og giver et utrolig flot udtryk til hjemmet eller kontoret med frihed til at vælge.

Historien om Mogens Koch - Faderen til de flotte reolkasser

Skaberen af de originale reoler, som produkterne i denne kategori er efterkommere af, er Mogens Koch.

Mogens Koch blev født den 2. marts 1898 og var en dansk arkitekt samt professor på Kunstakademiet fra 1950-68. Udover hans ikoniske reoler var han også kendt for at have designet klapstolen, som var aldeles populær fra 1960'erne og op efter.

Hans værdier omkring design var bygget på en blanding af funktionalitet samt respekt for enkelhed og tradition. På den måde skabte han møbler, som i sandhed var lige præcis dette; funktionelle med udgangspunkt i traditionelt nordisk design.

I dag bliver der videreudviklet på hans originale designs ligesom reolen, som er beskrevet i denne kategori.

Mogens Koch døde i en alder af 94 år den 16. september 1992, men vil altid blive husket som værende en sand legende inden for dansk design og møbelbranchen.