Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Sofa- & hjørneborde

Sofa & Hjørneborde fra FDB Møbler hos Illums Bolighus

Sofa- & Hjørneborde er et af de møbler, hvor det gamle ordsprog om, at helheden ligger i detaljen, i høj grad passer. Det er måske hverken det største, mest betydningsfulde eller opsigtsvækkende møbel, men det er et af de møbler, der fuldender dit sofaarrangement.

Hos Illums Bolighus finder du et bredt udvalg af både sofa- og hjørneborde fra FDB Møbler. Sofa- og hjørnebordene er lavet ud fra samme filosofi, som de øvrige møbler fra FDB Møbler, ligesom at de æstetisk har mange af de samme kendetegn, som vi har været vant til at se i de danske hjem gennem de sidste 80 år.

Vores sortiment inkluderer 3 forskellige typer sofa- & hjørneborde fra FDB Møbler, nærmere bestemt modellen D102 Søs sofabord, D20 Hjørnebord og D20 Sofabord. Herunder kan du læse mere om modellerne.

D20 Hjørnebord - FDB Møbler

D20 Hjørnebordet er et lille og elegant møbel med et meget subtilt udtryk. Hjørnebordet er designet af Poul M. Volther tilbage i 1951. Mange vil finde hjørnebordet genkendeligt i form af de karakteristiske rundstokke, der også findes på mange andre møbler fra FDB Møbler.

Bordet er designet med en meget praktisk og funktionel magasinhylde, der kan bruges til flere formål, heriblandt til opbevaring og udstilling af bøger, blade og lignende. Bordet har den fordel, at størrelsen tillader, at den både kan indgå i et møblement samt stå frit. Dette giver en lang række indretningsmuligheder, man ikke finder alle steder.

D20 Hjørnebordet er lavet i massiv birketræ, og fås både i farverne nude, grå, hvid og sort.

D20 Sofabord- FDB Møbler

D20 sofabordet minder på rigtig mange måder om D20 hjørnebordet. Den eneste forskel er faktisk, at størrelsen gør, at man definerer deres funktion anderledes. Ligesom hjørnebordet, så er D20 sofabordet fra FDB Møbler designet i 1951 af Poul M. Volther, og fås i farverne nude, grå, hvid og sort. De er alle lavet i massiv birketræ og er lakeret. 

D102 Søs Sofabord - FDB Møbler

Er du ikke så meget til de firkantede og hårde udtryk? Så kan du naturligvis også få et mere uformelt og rundt sofabord fra FDB Møbler, nemlig D102 Søs. Søs er i familie med stolen Anker, hvor deres familiære relation tydeligt ses.

Der er ved begge produkter stort fokus på det enkle udtryk, det funktionelle touch og de 3 ikoniske ben. Herudover er de naturligvis også begge designet af den enormt dygtige designer, Stine Weigelt. Bordet fås både i sort og eg.