Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Spiseborde

Spiseborde fra FDB Møbler

Spiseborde er for mange familier symbolet på det samvær, der er så livsvigtigt for enhver familie. Det er her, hvor vi mødes, spiser, griner, græder og oplever hverdagens perfekte og uperfekte gang. Spiseborde fra FDB Møbler kan indramme alt det og mere til.

Vi tilbringer altså mange af vores vigtigste timer ved dette bord, derfor skal det naturligvis også været et bord, hvor man både sidder behageligt og kan nyde synet. Alt dette får du med et spisebord fra FDB Møbler.

FDB Spisebord - C28

Spisebordet C28 er designet af Poul M. Volther. Bordet har et meget klassisk og skandinavisk look, hvor man har valgt at bruge eg som produktionsmateriale. Bordet fås i to farver, sort og natur, samt i forskellige mål efter, hvor mange stole du har brug for.

FDB Spisebord - C35A

Spisebordet C35A er endnu et bord, der er designet af Poul M. Volther. Bordet er mere konkret og moderne i sit udtryk, hvor kanterne er mindre afrundede. Bordet er ligeledes lavet i eg, men belagt med linoleum.

Dette gør, at bordet er ekstremt holdbart og funktionelt, ligesom at det også er et nydeligt bord, der passer ind i enhver moderne indretning. Bordet fås i en række forskellige farver og varianter.

FDB Spisebord - C35B

Dette bord, der ligeledes er designet af Poul M. Volther, er en større udgave af C35A. Bordet er lavet i samme materialer og design. Du kan vælge mellem farverne: Eg, eg/sort, eg/grå, sort og bøg/sort.

FDB Spisebord - C35C

Den største udgave i serien. Designet af Poul M. Volther og med plads til alle de gæster, du kan drømme om. Fås i farverne: Eg, eg/sort, eg/grå, sort og bøg/sort.

FDB Spisebord - C62

Dette spisebord fra FDB Møbler er markant anderledes i udtryk og design, sammenlignet med de foregående spiseborde. Bordet er designet af UNIT 10, og har en mere afslappet rund form, der indbyder til intime samtaler, rødvin og kaffe.

Hvis du mangler et uformelt bord, der samtidig har et moderne udtryk, så er C62 bordet for dig. Med bordet C62 får du masser af kvalitet og funktionalitet for pengene. Ligesom forgængerne er bordet lavet af eg og fås kun i dets naturlige farve.

FDB Spisebord - C65

FDB Møblers C65 er designet af den dygtige designer, Isabelle Ahm. Bordet er formelt og klassisk i sit udtryk, lavet i matlakeret eg og har plads til alle hverdagens begivenheder.