Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Tillægsplader

Forlæng dit spisebord med tillægsplader fra FDB Møbler

Hvis du er den heldige ejer af et af de flotte spiseborde fra FDB Møbler, så er der gode chancer for, at du ønsker mulighed for forlængelse af bordet især til de større middagsselskaber.

Det er der heldigvis god mulighed for, da du kan tilkøbe tillægsplader til de forskellige bordtyper for at gøre bordet betydeligt længere. Bordtillægspladerne er selvfølgelig i samme design og farve, som deres tilhørende spisebord, og ændrer ikke på udtrykket i dit spisebord udover størrelsen.

Pladerne er ligesom de FDB Møbler spiseborde, de hører til, designet af Poul M. Volther i stilrent, nordisk design.

Helt konkret er der tale om tillægsplader, som passer til alle bordene, vi kender fra Poul M. Volther med produktnavnene C35A, C35B, C35C og C28.

C35 bordet fås i både en lille, mellem og stor størrelse, som passer til henholdsvis fire, otte og tolv personer.

Ønsker du at have plads til endnu flere end tolv personer, får du brug for en tillægsplade, som du finder på denne side.

Tillægsplader til borde fra Poul M. Volther

De ikoniske borde fra Poul M. Volther C35 og C28 er begge klassiske, når det kommer til den nordiske spisestue. Bordene er utroligt nydelige i deres design og enkle men samtidig i allerhøjeste kvalitet.

C35 Tillægsplader

Det ikoniske spisebord C35 blev skabt tilbage i 1957 af Poul M. Volther. Tanken var at skabe et spisebord i et meget enkelt og stilrent design, og som passede til de klassiske spisebordsstole på dette tidspunkt.

Resultatet blev C35A, C35B OG C35C spisebordene, som stadig er relevante i dag over 60 år senere.

Tillægsplader findes selvfølgelig til disse ikoniske borde og er perfekte til dig, som ønsker at forlænge dit C35 spisebord til diverse arrangementer.

C35 tillægspladerne findes i to forskellige typer:

  • C35 Tillægsplade til C35C
  • C35 Tillægsplade til C35A og C35B

Farverne er meget simple og reflekterer det nordiske design.

Du kan finde C35 tillægspladerne i farver som:

  • Eg
  • Sort
  • Eg/sort
  • Eg/grå
  • Bøg/sort

C28 Tillægsplader

C28 bordet blev skabt i 1951 af Poul M. Volther og er ligesom efterfølgeren C35 et bord skabt med fokus på enkelthed, funktionalitet og god kvalitet.

Bordet her er dog lidt mere unikt, da det besidder nogle meget karakteristiske buede linjer i hver ende af bordet. Dette giver en meget behagelig form, som giver god plads til alle ved bordet.

Grundet de lidt mere runde former er tillægspladerne til C28 bordet buede på en måde så de passer perfekt til bordets design.

Der findes både en lille og en stor version af C28 tillægspladerne, som passer til henholdsvis den lille og store version af C28 spisebordet. På den måde kan du gøre det muligt at sidde helt op til otte personer ved det lille C28 spisebord, eller helt op til tolv personer ved det store C28 spisebord.

Du kan få C28 tillægspladerne i flotte neutrale farver som eg eller sort.