Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

KITCHENAID

Historien om KitchenAid starter i 1919, hvor ingeniøren Herbert Johnson fra Ohio opfandt en maskine, som endte med at revolutionere madlavningen - det første elektriske piskeris til husholdningsbrug. Navnet KitchenAid opstod, da direktørens hustru afprøvede piskeriset,

”Jeg er ligeglad med, hvad I kalder det, det er den bedste køkkenhjælp (kitchen aid), jeg nogensinde har prøvet”. 

Med årene har KitchenAid fortsat med at opfinde og forbedre innovative løsninger, inspireretaf professionelle kokke. Du kan se et udvalg af vores KitchenAid sortiment online. 

KITCHENAID

Kaffe- & espressomaskiner     |     Håndmixere     |     Stavblendere     |    Blendere     |    Toastere     |    Kedler     |    Standmixere     |    Foodprocessors     |    Tilbehør

Tilbage til brandoversigt

Køkkenudstyr til alle behov fra KitchenAid

Har du interesse i kokkekunst eller ønsker du dig blot en smart køkkenmaskine, der kan gøre udfoldelserne i køkkenet lidt nemmere? Så er der helt sikkert noget for dig i KitchenAids kolossale kollektion af produkter. KitchenAid er kendt for en høj håndværksmæssig kvalitet gennem 100 år. Virksomheden lægger vægt på slidstyrke, robusthed, lækre materialer og flot design. Men som brandet selv udtrykker det, så er essensen af virksomheden maden: Det vigtigste er maden - Serious About Food. Virksomheden er motiveret af en lidenskab for god mad, og god mad handler ikke kun om madlavning. Det handler også om at udfordre sig selv i kogekunst, være innovativ i køkkenet, glæden ved at smage noget nyt og opdage nye måder at kokkerere på.

KitchenAid elpisker var første skud på stammen

Det første legendariske produkt fra KitchenAid blev født i 1919. Her havde ingeniøren Herbert Johnson fra Ohio lige opfundet det første elektriske piskeris til den almindelige husholdning. Virksomhedsdirektørens hustru fik lov at afprøve denne og opfandt i den forbindelse varemærkets navn, da hun udbrød:  ”Jeg er ligeglad med, hvad I kalder det, det er den bedste køkkenhjælp (kitchen aid), jeg nogensinde har prøvet”. KitchenAid piskeriset fik modelnavnet H5 og blev starten på en række maskiner fra det amerikanske firma. Den nutidige håndmixer er en videreudvikling af opfindelsen, som startede det hele. Denne håndmixer er en af de absolut bedste på markedet og et ikon med sine over 100 års historie. Mixerens robuste kvalitet og flotte farver gør, at man på intet tidspunkt er i tvivl om, hvilket brand der er med at gøre.

KitchenAid blender og foodprocessor 

En god blender er noget af de vigtigste, når det gælder køkkenredskaber. Til dig, som sætter pris på hjemmelavede supper, smoothies, cremer og saucer, er det meget svært at undvære en blender. Som alt andet fra producenten er deres Artisan blendere i allerhøjeste kvalitet. Den kraftige motor, funktionalitet og ikoniske design gør den til en sikker vinder til dine madlavningsaktiviteter. Hvis du er fan af foodprocessors, der kan klare meget af det tidskrævende arbejde i køkkenet, så tag et kig på KitchenAid mini foodprocessor eller KitchenAid 7 Cup foodprocessor, som kan skære og snitte grøntsager og andre ingredienser i passende størrelser til madlavningen. 

KitchenAid Artisan standmixer

KitchenAid lancerede den fantastiske Artisan mixer i 2012. Denne kraftfulde, effektive og robuste mixer blev meget hurtigt populær. Artisan anses for at være den bedste mixer af sin klasse og gør det muligt at blande store mængder hurtigere og mere effektivt end nogensinde før. Stort set alle maskiner produceres på fabrikken i Greenville, Ohio. Nogle få tilbehørs- og reservedele fremstilles i fabrikker rundt om i USA eller Kina, men alle køkkenmaskiner monteres på fabrikken i Ohio. Du kan derfor regne med en solid og holdbar kvalitet, som virksomheden i den grad står inde for. Det tidløse design med retro elementer og det store udvalg af flotte farver gør køkkenmaskinen tiltalende og en smuk hjælp i et ethvert køkken. En køkkenmaskine, man faktisk ikke vil pakke væk i et skab. Se vores udvalg af de smukke Artisan standmixere i moderne og lækre farver. 

Hos Illums Bolighus har vi et fantastisk udvalg af KitchenAid køkkenmaskiner og køkkentilbehør, som kan imødekomme ethvert behov for kreativ madlavning fra bunden: 

Pasta tilbehør

Dejkroge, kødhakker, råkostjern og purépresser

Chopper minihakker

Slowjuicer

Sodastream sodavandsmaskine

Kettle og tebrygger

Kaffe- og espressomaskiner

Artisan køkkenvægt, røreskåle og andet tilbehør

Toastere

Stavblendere

Kedler