Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

KitchenAid Blendere

Blendere fra Kitchenaid klarer alle de kulinariske udfordringer

De forskellige Kitchenaid blendere er ikke anderledes fra alle de andre fantastiske Kitchenaid produkter.

Endnu engang har Kitchenaid nemlig formået at skabe nogle robuste køkkenapparater i allerhøjeste kvalitet. Deres ikoniske design og farver spiller endnu engang ind i deres kollektion af blendere. Om du er til en normal blender eller en mastodont i form af Artisan Power blenderen, så er der helt sikkert noget, du kan bruge til køkkenet i denne kategori.

Gør tilberedningen af diverse supper, smoothies, cremer, saucer og meget mere utrolig nemt med en blender fra Kitchenaid.

Til dig som ønsker en mere versatil maskine kan du med fordel prøvet en Kitchenaid Foodprocessor, eller til dig som ønsker mere kontrol kan du med fordel prøve en af de smarte Kitchenaid håndmixere eller Kitchenaid stavblendere.

Kitchenaid Artisan blender

Kitchenaids standard Artisan blender er til dig, som ønsker en utrolig god blender, men ikke er helt klart til at betale den store pris, som Artisan Power Plus blenderen har.

Denne blender er dog stadig helt fantastisk til dine kulinariske aktiviteter og kan blende det meste uden problemer. Blenderen indeholder en kraftig motor med såkaldt intelli-speed styring, som sikrer optimal hastighed, ligemeget hvilken indstilling blenderen står på. Derudover har blenderen også en soft start-funktion, hvor den starter langsomt ud og øger hastigheden gradvist, så du får en ensartet blendning. Hele blenderens design, både glaskanden og selve blenderen, er utroligt stilrent og meget nemt at rengøre. De glatte overflader gør det nemt at spotte, hvor der skal rengøres efter en lang dag i køkkenet. Selve blenderkniven er fremstillet i rustfrit stål og er utrolig robust - helt perfekt til effektiv knusning af is og hurtig, ensartet blendning.

Kitchenaid Artisan Power Plus blender

Med en Kitchenaid Artisan Power Plus får du en mastodont af en blender, som er noget af det ypperste, der er tilgængeligt på markedet for blendere.

Blenderen er udstyret med en motor på 3,5 HK, som hurtigt og effektivt kan blende selv de hårdeste ingredienser som fx frossen frugt eller kraftige rå grøntsager/frugter. Blenderen har 4 forskellige forudindstillede programmer; et program til smoothies, et til saft, et til supper samt et program til rensning. Blenderen har også hele 11 forskellige hastighedsfunktioner, som sikrer, at du kan udføre selv de mest krævende opskrifter. Blenderen har selvfølgelig også en tilhørende glaskande på 1,75 L med et forseglet låg samt aftagelig målekop.

Denne blender er til dig, som vil have det bedste af det bedste, og du vil næppe møde en opskrift, som denne ekstremt funktionelle blender ikke kan klare.