Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

KitchenAid Foodprocessors

Få dine kulinariske behov dækket med en foodprocessor fra Kitchenaid

Hvis en af de gode Kitchenaid Blendere eller Kitchenaid Standmixere simpelthen ikke er nok til dine kulinariske evner, så kan du med fordel prøve kræfter med en af de fantastiske foodprocessors fra Kitchenaid.

Om du har en større familie, eller blot er dig selv, er en foodprocessor et helt fantastisk redskab til køkkenet.

Du sparer en masse tid i tilberedelsen af diverse måltider og kan med en foodprocessor gøre dit liv i køkkenet lidt nemmere.

Med en foodprocessor fra Kitchenaid får du et redskab, der både kan skrælle kartofler, skære grøntsager, lave puré, smør og meget, meget mere. Den vil uden tvivl blive et fast element i dit køkken og kan bruges til stort set alle former for madlavning både i hverdagen eller til større arrangementer.

Kitchenaids foodprocessors er fremstillet med samme fantastiske kvalitet, design og funktionalitet, som er ikonisk for alle deres produkter. Materialet og overfladerne gør det utrolig nemt at rengøre maskinen efter brug, også selvom du har brugt den til avancerede opskrifter, som har gjort den temmelig beskidt.

Kitchenaid Mini-foodprocessor

Denne lille og kompakte foodprocessor er perfekt til især saucer, dressinger eller cremer til diverse retter. Dens størrelse gør det muligt at passe den ind i selv de mindste køkkener uden at den fylder for meget. Den besidder 2 forskellige hastigheder, så du nemmere kan styre selve konsistensen af indholdet. Du kan både lave lidt grove dressinger, men også helt fine saucer til forskellige formål.

Efter brug kan du nemt tage plastbeholderen af foodprocessoren og vaske den enten i hånden eller i opvaskemaskinen. Det samme gælder både bladet og låget, som også tåler opvaskemaskine.

Alt i alt er denne lille kompakte foodprocessor en perfekt følgesvend til dig, som gerne vil gøre madlavningen lidt nemmere, men måske ikke ønsker at have en alt for stor maskine stående fremme.

Kitchenaid 7 Cup foodprocessor

Til dig, som ønsker en lidt større og mere kraftfuld foodprocessor, kan du i stedet prøve denne 7-cup foodprocessor fra Kitchenaid.

Foodprocessoren er udstyret med 3 forskellige funktioner, hvor du både kan indstille den til lav eller høj hastighed samt bruge en speciel pulsfunktion.

Rengøring af denne foodprocessor er intet problem, da dens skål har en funktion, der sikrer, at madrester ikke sætter sig fast i låget og selve skålen. Derudover kan du uden problemer vaske både låg, skål og bladet i opvaskemaskinen.

Denne maskine kan effektivt skære dine grøntsager, lave smagfulde kolde supper/saucer/puréer og meget andet. Du kan sågar skære ost i ensartede stykker, som er perfekt til tapasbordet.

Ønsker du en meget versatil foodprocessor, som er lidt kraftigere end mini-versionen, så er denne 7-cup foodprocessor helt sikkert noget for dig.