Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

KitchenAid Håndmixere

Kitchenaid Håndmixere - Starten på en køkkenrevolution

Helt tilbage i 1919 opfandt Herbert Johnson den første elektriske mixer, som i første omgang var en stående mixer. Hans enestående opfindelse var med til at gøre livet nemmere for især restaurationsbranchen, som nu kunne mixe på rekordtid. Over de kommende år dukkede der flere og flere smarte opfindelser til køkkenet op og mange var inspireret af Herbert’s unikke opfindelse.

Der blev selvfølgelig også udviklet en smart håndmixer, som i tidens løb har forvandlet sig til en yderst robust og utrolig funktionel mixer, der gør hvert måltid til et sandt mesterværk. Som alt andet fra Kitchenaid er der i deres håndmixeres design tale om exceptionel kvalitet, holdbarhed og funktionalitet.

Kitchenaid kan være meget stolte af deres historie, og det må siges, at de i sandhed var med til at starte den fantastiske udvikling, som har sikret de smarte køkkenapparater, vi gør brug af den dag i dag.

En håndmixer er perfekt til dig som ønsker en effektiv måde at blande diverse ingredienser sammen.

Ønsker du en endnu kraftigere måde at gøre dette på, kan en af de effektive Kitchenaid standmixere eller Kitchenaid blendere også være gode måder at udføre de lidt mere avancerede opskrifter.

9 hastigheder, kraftig motor og meget mere med en Kitchenaid håndmixer

Med håndmixere fra Kitchenaid får du b.la. en ekstremt effektiv håndmixer med hele 9 forskellige hastigheder.

Disse forskellige hastigheder sikrer, at du har præcis den indstilling, du har brug for, lige meget hvilken slags ret du vil udføre. Håndmixeren har også en funktion, som kaldes “Soft Start”, hvilket sikrer, at indholdet, du forsøger at piske sammen, ikke sprøjter ud af beholderen, du pisker det i. Dette er et problem for mange af de type håndmixere, som har få hastighedsmuligheder, da det ofte resulterer i, at du bliver nødt til at dække indholdet til for at undgå at spilde.

De højere hastigheder i Kitchenaid håndmixere kan bruges til fx brøddej eller pandekagedej, og den allerhøjeste hastighed er fx perfekt til at piske æggehvider. Håndmixeren er udstyret med to turbopiskeris fremstillet i rustfrit stål samt en tilhørende motor, som opererer med 85 watt.

Udover dette medfølger der også andet tilbehør i form af:

  • To dejkroge
  • Piskeris med 16 tråde
  • Blandestav
  • Beskyttelsespose i bomuld

Når du køber en Kitchenaid håndmixer, kan du vælge mellem de klassiske Kitchenaid farver: sort, rød, creme og contour silver.

Kitchenaid håndmixeren med 9 hastigheder er et perfekt bevis på, at Kitchenaid virkelig forstår at blande funktionalitet, lækkert design og fantastisk kvalitet i deres produkter.

Du finder meget få håndmixere, der dækker lige så mange behov som denne, og det må siges at være en af de bedste tilføjelser til køkkenet for dig, som sætter pris på madlavning i allerhøjeste kvalitet.